30 maart 2015

Makeup snapshot: Guerlain Terracotta Joli Teint

Makeup snapshot

Deze makeup snapshot is een mix van oud en nieuw. Ik ben nog altijd heel content van mijn Chanel Perfection Lumière Velvet foundation in 20 Beige - klik hier voor de (video)review. Mijn donkere kringen bestreed ik met Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer en Laura Mercier Secret Brightening Powder. Ik val daarmee in herhaling, ik weet het, maar als iets werkt, dan werkt het. Ik kocht intussen - na al die raves op YouTube - trouwens de Clarins Instant Concealer dus binnenkort is er misschien wel een wissel van de wacht.

Ook nog altijd blij met het NARS Narsissist oogschaduwpalet, alleen heb ik gemerkt dat ik het in verhouding weinig gebruikt heb. Dat is - helaas - het gevolg van mijn uitgebreide make-upcollectie en daar moet ik zeker iets aan doen, want het blijft een prachtig palet.

Ik ging voor een massa volume met Chanel Le Volume mascara - hij is bijna op en dan switch ik nog eens naar YSL Volume Effet Faux Cils. Nog de oude formule trouwens, want ik kocht mijn YSL back-up enkele weken geleden al. Eerlijk gezegd ben ik een beetje bang van de 'vernieuwde' formule, ik hoop echt dat de magie niet verdwenen is!

Voor mijn Guerlain Terracotta Joli Teint Natural Healthy Glow Powder Duo in 01 Clair Brunettes was het de maidentrip en ik bronsde erop los. Hier zie je trouwens duidelijk dat het poeder superzacht is, want het logo is al bijna volledig verdwenen na de eerste keer. Met de Sisley L'Orchidée Rose Blush bracht ik wat frisheid op mijn wangen en highlighter van dienst is Dior Nude Shimmer, die ik blijkbaar al meer dan twee jaar religieus gebruik maar waar amper iets uit is. Op mijn lippen koos ik initieel voor de nieuwe Bourjois Rouge Edition Aqua Laque in Babe Idole, maar switchte later dan nog voor de Rouge Edition Velvet in Happy Nude Year. De volledige look kan je trouwens hier terugzien!
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig