27 maart 2015

Guerlain Terracotta Joli Teint Natural Healthy Glow Powder Duo

Guerlain Terracotta Joli Teint 01 Clair Brunettes

Hello, Summer! Geen naam schreeuwt bronzer als Terracotta van Guerlain. Dit jaar maken we kennis met de Terracotta Joli Teint Natural Healthy Glow Powder Duo, oftewel het Duo Bonne Mine Naturelle.

Het doosje is vrij licht, maar heel mooi afgewerkt. Het deksel in ivoorroze laklaag geeft een frisse touch en bevat binnenin nog een mooie spiegel. Het duo bevat twee complementaire kleuren die je gezicht een waar bonne mine-effect geven: een subtiele, warme uitstraling als gevolg van een namiddagje in de frisse buitenlucht en de eerste zonnestralen op je snoet.

Guerlain Terracotta Joli Teint 01 Clair Brunettes

Guerlain Terracotta Joli Teint 01 Clair Brunettes

In totaal zijn er vier kleuren: 00 Clair Blondes, 01 Clair Brunettes, 02 Naturel Blondes en 03 Naturel Brunettes. Hier zie je 01 Clair Brunettes - het verschil tussen de Blondes en Brunettes is de gekleurde strook rechts: bij de Blondes is die roze en bij de Brunettes abrikooskleurig. Maar eerlijk, volgens mij kan je, ongeacht de haarkleur, met elke bronzer wegkomen. Zeker de Clair-versies zijn superlicht en de roze/abrikooskleurige strook voegt slechts een heel klein beetje extra frisheid toe aan het geheel.

Het poeder werd geparfumeerd met een nieuwe geur met noten van fresia, oranjebloesem, tonkaboon en vanille. Bloemig, maar met een zonnige, sensuele touch. Ik ruik het zelfs als ik met mijn kwast naar mijn gezicht toe kom, maar eenmaal ingeblend, is de geur ook niet meer te bemerken.

Guerlain Terracotta Joli Teint 01 Clair Brunettes

Guerlain Terracotta Joli Teint 01 Clair Brunettes

Met zijn hydraterende, kalmerende werkstoffen is het poeder trouwens fluweelzacht. Ter vergelijking, de Terra Tropica van vorig jaar was een pak vaster geperst en minder makkelijk op te bouwen. De zachtheid is dus een verbetering, maar wil wel zeggen dat je heel snel afscheid moet nemen van het dubbele G-logo in het midden. Na een keertje is het bij mij al grotendeels vervaagd.

Maar het resultaat mag er wel zijn en dat is het belangrijkste! Met het Terracotta Joli Teint poeder krijg je echt alleen maar een mooi en naturel resultaat, overdaad is precies onbestaande.

Guerlain Terracotta Joli Teint Poudre - 10 g voor € 50,27
Share:

8 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig