5 maart 2015

Kenzoki Belle de Jour Fantastic Fluid

Kenzoki Belle de Jour Fantastic Fluid

Een echte nieuwigheid is dit niet (al verkrijgbaar sinds januari!), maar wanneer ik skincare test, wil er wel mijn tijd voor nemen. Intussen heb je deze Kenzoki Belle de Jour Fantastic Fluid of Fluide Fantastique al zien voorbijkomen in de favorieten van januari en kan ik (gelukkig) alle lof bevestigen!

De hele Belle de Jour lijn bevat een hoge concentratie witte lotus en is een globale anti-ageing lijn die de huid ontspant en kalmeert in alle zachtheid. Niet per se voor de jonge twintiger dus, al is het altijd een kwestie van eigen voorkeur. De nieuwste toevoeging is de Fluide Fantastique, een dag- én nachtcrème in een slanke pompflacon.

Kenzoki Belle de Jour Fantastic Fluid

Kenzoki Belle de Jour Fantastic Fluid

De bedoeling van de Fluide Fantastique is om een luchtbeleffect te creëren die je huid beschermt. Je huid heeft de tijd om te kalmeren, wordt beschermd tegen vrije radicalen en krijgt de kans om terug aan te sterken en zijn vitaliteit en luminositeit terug te vinden. De biologische klok van je huidcellen wordt dus terug op scherp gesteld en cellen kunnen terug doen wat ze moeten doen, zodat je huid er terug op zijn opperste best uitziet.

Verpakkingsgewijs vind je de Fluide Fantastique in een ranke flacon mét pomp. Qua houdbaarheid en hygiëne is dat het allerbeste. Qua design ook, trouwens - kijk hoe pretty! Een nadeel in mijn badkamer: de flacon is ietsje te lang en dus past hij niet in de schappen waar mijn andere huidverzorging staat. Drama voor niets, ik weet het, maar ik moest het toch even zeggen.

Ook de textuur is héél aangenaam voor mijn gemengde huid. De gewone Belle de Jour dagcrème is voor mijn huid wat te rijk, terwijl deze lichte fluide zorgt voor de juiste verhouding tussen hydratatie en anti-ageing en mijn huid mooi in balans brengt. Ik ben wel een beetje bang dat ik op een dag zonder kom te zitten, want je kan dus niet zien hoeveel er nog in de flacon zit. Al zie ik dat eerder als een kleine opoffering in ruil voor het mooie design ;-)

Kenzoki Balm for Lips to Kiss

Ik gooi er nog een extraatje in: deze Kenzoki Balm for Lips to Kiss gebruik ik nu dagelijks op het werk. Een compacte witte tube met binnenin een smeltend roze lipbalsem met de kenmerkende witte lotus, die mijn lippen onmiddellijk verzacht, verzorgt en egaliseert. Mijn lippen zien er gewoon op hun best uit, zonder veel moeite. Elke keer weer een mini luxebreak op het werk!

Kenzoki Belle de Jour Fantastic Fluid - 50 ml voor ongeveer € 100,00
Kenzoki Balm for Lips to Kiss - 2 g voor € 18,00
Verkrijgbaar bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Ziet er heel leuk uit. Hoe ruikt hij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar witte lotus ;-)
   Bloemig, maar heel zacht. Geen overgeparfumeerde crème en ik ruik niets meer eens het op mijn gezicht zit.

   Verwijderen
 2. Weet je toevallig ook waar Kenzoki producten verkrijgbaar zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, tuurlijk! Bij ICI Paris XL! Ik zet het ook nog even onderaan de tekst.

   Verwijderen
 3. Toevallig dat je vandaag dit artikel (over een dagcrème in een pompflacon) plaatst, want gisteren kocht ik een gelijkaardig product. Ik heb enkele jaren geleden op deze blog de hydrationist crème (van Estée Lauder) in een potje leren kennen. Je leerde me zo een product kennen dat nieuw voor me was. Waarvoor dank ;D Even later kocht ik het product, omdat je er steeds zo lovend over was in je artikels en filmpjes :) Maar omdat ik het nu een beetje moe was geworden om telkens met mijn vinger in het potje te moeten, ging ik op zoek naar een dagcrème met een 'pompflaconsysteem'. Zo kwam ik uit bij de Estée Lauder hydrationist maximum moisture lotion. Zowat hetzelfde product dat ik al had, maar dan met pompflacon. Wat fijn :) Hygiënisch ook, want voor ik vroeger in het potje ging, waste ik altijd eerst uitgebreid mijn handen, wat ook soms een gedoe was. Dat hoeft nu niet meer per sé te gebeuren. Ik wilde je dit allemaal even vertellen..zomaar..omdat het kan en mag :D Misschien is dit product in de toekomst ook wat voor jou.

  Bedankt ;)

  Daag °-°

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De producten in je artikeltje lijken me trouwens zalig. Wat zit er in het ronde Kenzoki potje dat er op de foto's staat, als ik vragen mag?

   Saskia :)

   Verwijderen
  2. Da's de dop van de Fantastic Fluid :-)

   Verwijderen
  3. Ah jaaa, het is gewoon de dop :D

   Verwijderen
 4. Kenzoki is echt een heerlijk merk. Ik ben dol op hun handcrème

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig