4 maart 2015

Cien Lip Gloss Spring 2015

Cien lipgloss

Ik test graag beauty in allerlei vormen en maten, dus toen deze acht nieuwe lentekleurtjes van Cien in mijn bus belandden, haalde ik direct mijn camera boven. Zoveel kleurtjes op een rij, dat fascineert mij mateloos!

De verpakking is vrij basic, een transparante tube waardoor je de kleur direct kan zien, een zwarte dop en witte geprinte letters op de tube. Die zullen wel vrij snel afslijten, maar gelukkig plakt er onderaan elke tube een stickertje met de naam van de gloss. Je krijgt overigens een vrij royale hoeveelheid (11 ml!) en omdat deze Cien Lip Gloss gewoon bij Lidl te koop is, is 'ie nog eens budgetvriendelijk ook.

Cien lipgloss

Cien lipgloss

Dit zijn alle kleuren die je deze lente bij Cien kan kopen: 13 Sparkling Champagne, 30 Nude Lips, 3 Antique Rose, 8 Summer Time, 10 Creamy Raspberry, 12 Glamorous Night, 17 Sparkling Mallow en 7 Diamond Rose. Een mooie en draagbare selectie!


De applicator is redelijk lang en plat en brengt de gloss gemakkelijk aan. Je wordt getrakteerd op een zoete fruitgeur en -smaak en een plakkerige textuur die direct zorgt voor een hele goede houdbaarheid. De gloss draagt lang op mijn lippen en voelt heel de tijd aangenaam en comfortabel aan.

Cien lipgloss

Hier zie je alle swatches naast mekaar, in dezelfde volgorde als de foto's hierboven. Op mijn arm zie je duidelijk een verschil in kleur tussen de verschillende glossjes, maar op mijn lippen lijken de lichtere kleuren vrij gelijkaardig. Het resultaat zal verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van de pigmentatie in je eigen lippen. Uitgezonderd een creamy en een parelmoer glossje, bevatten alle andere glossjes een flinke dosis shimmer of glitter.

Cien lipgloss

Sparkling Champagne is niet mijn favoriet en dat komt door de parelmoer die in de gloss zit. Dat geeft mij meteen een '80's vibe en vind ik minder bij mij passen. Nude Lips is melkachtig en creamy, maar kruipt wel in en accentueert de lijntjes in mijn lippen. Antique Rose is een heel mooi lichtroze glossje met fijne glitter, net als Summer Time, maar dan met net wat meer golden rose & peachy punch.

Cien lipgloss

Creamy Raspberry is een bessenrode kleur, ik spot rood met wat roze en oranje en voor mij is hij net ietsje te warm van ondertoon. Sparkling Mallow daarentegen valt helemaal in de smaak, ook al is 'ie op mijn lippen lichter dan op de swatch. Glamorous Night is dan weer een transparantere versie van Sparkling Mallow en geeft mijn lippen een soort van 'bitten' effect. Diamond Rose tot slot, is de lichtste gloss en kan je perfect over elke lipstick dragen, zonder dat het de kleur echt zal beïnvloeden.

Welke is jouw favoriet?

Even een kleine edit: deze glossjes zijn een tijdelijke actie bij Lidl, dus op = op!

Cien Lip Gloss - 11 ml voor ongeveer € 2,00 en verkrijgbaar bij Lidl


BeautyLoves
Share:

11 opmerkingen

 1. Zo mooi!
  Het heeft goede glans.
  De glans is zo goed te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er goed uit, helaas kom ik niet zo vaak bij Lidl. Als ik er ben ga ik er zeker eens naar kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo die zien er echt heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral de fellere kleurtjes staan leuk! De lichtere zijn iets te milky vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Creamy Raspberry erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat ik toch eens op zoek ga moeten gaan naar één van de donkerder kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, die zien er best mooi uit!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat de kleuren er op de lippen zo gelijkaardig uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehh..ze zien er allemaal er erg mooi uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo op het zicht Summertime en Creamy raspberry :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zitten erg mooie kleurtjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig