29 maart 2015

Tom Ford Velvet Orchid eau de parfum

Tom Ford Velvet Orchid eau de parfum

Vorig jaar schreef ik al een stukje over mijn liefde voor Tom Ford Black Orchid eau de parfum. Intussen is mijn Tom Ford parfumcollectie uitgegroeid tot een drieluik en belandde ook Velvet Orchid eau de parfum in mijn badkamer.

Tom Ford Velvet Orchid eau de parfum

Velvet Orchid is wat zachter, ronder en vrouwelijker dan Black Orchid en is in mijn ogen een draagbaar parfum. Nog steeds niet voor iedereen, vrees ik, maar al heel wat toegankelijker dan het duistere Black Orchid. De topnoten zijn vrij zoet - ik ruik vooral de honing sterk doorkomen - het hart is dan weer heel bloemig met uiteraard de obligate orchidee, gevolgd door een warme en sensuele basis. In tegenstelling tot Violet Blonde en Black Orchid, vind ik Velvet Orchid van in het begin een schot in de roos, het heeft eigenlijk weinig ontwikkelingstijd nodig, maar is dan ook minder prominent. Violet Blonde en Black Orchid zijn voor de zelfzekere dagen, Velvet Orchid geeft iets meer comfort.

bergamot x mandarijn x rum x honing
orchidee x rozenolie x jasmijn x oranjebloesem x rose absolute x narcis x hyacinth x heliotroop
balsam x mirre x labdanum x sandelhout x suede x vanille

Tom Ford Velvet Orchid eau de parfum - 30 ml voor € 66,00
Share:

2 opmerkingen

  1. Dit staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Niet te zwaar voor de opkomende maanden? Mss moet ik toch maar eens langs de Parfuma gaan! ;)

    X Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een speciale flacon!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig