15 maart 2015

Parisian chic: Nuxe Huile Prodigieuse

Nuxe Huile Prodigieuse

Het effortless, Parisian chic heb ik als Griekse boerendochter nog niet helemaal in de vingers, maar ik  doe toch een poging en begin gewoon bij een waar cultproduct: Nuxe Huile Prodigieuse!

Al meer dan 20 jaar is Huile Prodigieuse de onverslagen nummer een olie in Frankrijk en dit is de huidige limited edition flacon: een zwartgelakt jasje met een hart van goud!

Huile Prodigieuse is een multifunctionele droge olie - multifunctioneel, want perfect te gebruiken op gezicht, lichaam en haar (op de lengtes en punten of zelfs als masker voor het wassen). De combinatie van zes plantaardige oliën - macadamia, hazelnoot, bernagie, zoete amandel, camelia en sint-janskruid - met vitamine E heeft een droge finish, wat het perfect maakt voor iemand als mezelf, die niet graag met een olielaagje op de huid rondloopt. Ik gebruik graag olie, maar dan moet het ook wel intrekken en niet op mijn huid blijven liggen.

Maar waarmee Huile Prodigieuse het altijd haalt, is de heerlijk bedwelmende geur die je meeneemt naar verre oorden. Volgens mij ben ik nog niemand tegengekomen die deze geur níet lekker vindt. Ik vind de flacon van 100 ml trouwens wel een aanrader, bij het kleinere formaat zit er geen spray en dat vind ik nu net wel de handigste manier om de olie aan te brengen.

Nuxe Huile Prodigieuse

Aan deze limited edition hing ook nog een mini sample van het heerlijke Prodigieux le parfum: warm, zomers en heerlijk, met noten van bergamot, mandarijn, oranjebloesem, bloemen (roos, gardenia, magnolia), vanille en kokosmelk. De fullsize flacon staat nu op mijn bureau op het werk, zodat ik af en toe de zomervibes door mijn kantoor kan laten waaien.

Nuxe Huile Prodigieuse limited edition - 100 ml voor € 32,00 bij o.a. de apotheek, iU, Farmaline, ... en bij de online shop van Nuxe
Share:

8 opmerkingen

 1. Die geur is inderdaad erg lekker, zelf een van mijn favoriete! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eén van de zaligste geuren die ik ken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig! Die typische Huile Prodigieuse geur is echt THE best.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het product of de geur nog niet. De flacon ziet mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, Griekse boerendochter :) Awel, je bent in elk geval al geen lélijke boerin. In feite zou je kunnen meedoen met de verkiezing 'de schoonste boerin van Vlaanderen'. Een verkiezing die trouwens echt bestaat ;D

  fijn product, lijkt me. en met een handig pompje.

  ;D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig