23 maart 2015

Test mee: Oenobiol Topslim 3 in 1

Oenobiol Topslim 3 in 1

Over iets meer dan vijf maanden stappen mijn verloofde en ik in het huwelijksbootje - haha, dat klinkt zo cliché! - en tot die tijd kan je mijn avonturen volgen via mijn Wedding Series-artikels. Uiteraard wil ik er die dag zo goed als mogelijk uit zien, dus probeer ik zoveel als mogelijk gezond te eten en mijn lijf wat in shape te krijgen.

Om mezelf een klein duwtje in de rug te geven, zal ik intussen ook een aantal extra producten uittesten, waaronder deze Oenobiol Topslim 3 in 1 (14 zakjes voor € 25,40 - verkrijgbaar bij de (para)farmacie). Oenobiol heeft een heel gamma aan voedingssupplementen en uiteraard vormen deze absoluut geen vervanging voor een gezonde levensstijl - je zal ook echt zelf een inspanning moeten leveren, maar een beetje hulp kan geen kwaad.

In een doosje Topslim 3 in 1 zitten 14 compacte zakjes met frambozensmaak, waarvan je dagelijks eentje oplost in water en dus ook zorgt dat je voldoende water drinkt (1,5 liter per dag). Het zakje bevat een combinatie van groene thee (vetverbranding), guarana (vergemakkelijkt het afslanken), druivenpitextract, zink en vitamine C (helpt tegen vermoeidheid).

Als je zin hebt om mee te testen - voor een speciale gelegenheid, voor een bikiniproof body of omdat je net als mij wel een duwtje in de rug kunt gebruiken - is dit je kans! Ik mag van Oenobiol 5 x 2 doosjes Topslim 3 in 1 wegschenken.

Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mij via een van mijn blogkanalen, zoals Bloglovin' of helemaal onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op FacebookTwitter en YouTube.

Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Deelnemen kan tot en met 31 maart, de vijf winnaars ontvangen op 1 april 2015 bericht. Succes!
Share:

8 opmerkingen

 1. hier doe ik zeker aan mee :-)
  mailtje is al onderweg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg. Ik doe met veel plezier mee. Ik ga nu een mailtje sturen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe graag mee! :-) Ik ben de laatste kilo's er aan het afsporten, dus ik kan nog een hulpmiddel gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik doe mee, moet nog wat kilo's kwijt van mijn zwangerschap :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel goed van je om nog even een aantal kilo's proberen kwijt te raken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vertrek op vakantie dus wil er goed uitzien in bikini

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig