23 maart 2015

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque

Frisse, glanzende looks doen het altijd goed in de lente. De zeer populaire Rouge Edition Velvet lipglossjes krijgen er daarom een glanzend zusje bij. Say hello to Bourjois Rouge Edition Aqua Laque!

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque

De Aqua Laque glossjes hebben een glanzende, waterige textuur en finish. Bedoeling is dat ze dit glossy lakeffect op je lippen overbrengen. Verwacht dus geen ultieme dekking en houdbaarheid, maar juist een ietwat transparanter glossje dat je lippen in een kleur zet. Al mag je de Aqua Laque niet onderschatten, want eens de glans verdwijnt, blijf je achter met een soort van gekleurde stain. Toch meer houdbaarheid dan ik dacht! En ook hier krijgen de producten weer leuke namen: links zie je 08 Babe Idole en rechts 05 Red My Lips.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque

Red My Lips bedekt mijn eigen lipkleur vrij goed. Het blijft nog wat transparant, maar levert toch een solide rode kleur op met een eerder koele ondertoon.

Babe Idole mengt zich wat meer met mijn eigen lipkleur en is superdraagbaar. Het barbieroze dat je zag in de swatches valt hier volledig weg en ik houd van het eindresultaat! Over de andere producten van deze look kan je trouwens hier de review lezen.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque - € 14,19 bij de drogisterij, Inno en ICI Paris XL
Share:

12 opmerkingen

 1. Both colours look amazing on you! x

  http://gingerphoebe.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze wel leuk eigenlijk. Zelf heb ik de kleur Apechissant :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn mooie kleurtjes hoor. Ze lijken mij wel moeilijker om egaal aan te brengen. Klopt dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, eigenlijk niet. Ik heb daar geen last van gehad; geen vlekken of zo. Het ziet er wel wat transparanter uit, maar da's hoe het product is, met die glossy finish.

   Verwijderen
 4. Klinkt goed! Ik ben gek op dit soort stain-producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit op je lippen! Weet dat het alleen voor mij geen product zal zijn wat ik fijn gaat vinden ivm de substantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, ze zijn echt fel en glossy, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook twee kleuren. Ze zijn wel leuk, maar ik ben er niet zo'n grote fan van. De rode kleur vind ik toch niet wat het moet zijn. Ik had verwacht deze Aqua versie leuker te vinden dan de Velvet variant, maar helaas niet voor mij. Desondanks dat het kleurengamma wel tof is.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig