24 maart 2015

Kérastase Densifique Sérum Jeunesse

Kérastase Densifique Sérum Jeunesse

Ik houd van een goed huidserum, dus de stap naar een haarserum is snel gezet. Ik maakte nog niet zo lang geleden mijn vorig haarserum van Kérastase op en nu kan ik aan het volgende beginnen. Het Kérastae Densifique Sérum Jeunesse is de laatste nieuwigheid en is een zogenaamd Hair Youth Serum.

Bedoeling is dat je de basis van je haar en je hoofdhuid voedt zodat je haar gesterkt wordt (meer densiteit, volume en glans) en dus ook weer handelbaarder wordt. En hoewel dit officieel een 'jeugdigheidsserum' is, vind ik het niet uitsluitend voorbehouden voor ouder, uitdunnend haar. Uiteindelijk kan ik op mijn leeftijd ook al wat stevigheid en volume gebruiken, daarvoor hoef ik absoluut niet nog twintig jaar te wachten.

Het Sérum Jeunesse staat met zijn zware, weerspiegelende glazen fles chique in mijn badkamer en laat zich gemakkelijk bedienen met het spraypompje. Voor een intensieve behandeling spray je dagelijks op handdoekdroog of droog haar, net aan de wortels. Even inmasseren en klaar! Zelf gebruik ik het serum zo'n tweetal keer per week, nadat ik mijn haar gewassen heb.

Het ingrediënt stemoxydine verhoogt de densiteit van je haar door op de hoofdhuid in te werken, het zou dus het aantal haren per vierkante centimeter verhogen. Of dat effectief zo is, kan ik helaas niet natellen dus ik ga af op het uitzicht van mijn haar. Al ben ik wel zo realistisch om te beseffen dat ik nooit een volle bos Victoria's Secret haar zal hebben, haha. #WishfulThinking Verder vind je in het Sérum Jeunesse een antioxiderend complex met ferulinezuur, vitamine C en E en een UV-filter, wat je haar beschermt en het dus minder snel laat afzwakken en vergrijzen. Voorlopig ben ik ongeveer een maandje ver, je ziet het Sérum Jeunesse vast nog verschijnen in een van mijn filmpjes!

Kérastase Densifique Sérum Jeunesse - 120 ml voor € 69,00 bij de Kérastase-kapper
Share:

7 opmerkingen

 1. Ik ben er best benieuwd naar... IK WIL VICTORIA'S SECRET MODEL HAAR :-) Maar mja, ik weet ook wel dat dat niet kan. But hey, als dit product je al een beetje op weg kan helpen is het al mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amai, niet meteen voor mijn portemonnee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooie flacon, jammer van de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, mooie verpakking en klinkt echt goed! Ik heb eigenlijk nog geen serum voor mijn haar gebruikt, moet ik dus eens werk van maken!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig