25 april 2015

Burberry Kisses in Nude Pink

Burberry Kisses Nude Pink no.05

Never enough lipsticks... ik kan er niet aan doen, maar iedere keer ik een nieuwe lipstick in mijn vizier krijg, wordt mijn stash groter en groter. Gelukkig is het deze keer eentje die ik zonder problemen dagelijks kan gebruiken. Meet Burberry Kisses in Nude Pink no.05!

Burberry Kisses Nude Pink no.05

Burberry Kisses Nude Pink no.05

Recent geherformuleerd, blijkbaar, en ineens voorzien van 28 kleuren, van Nude Beige tot Oxblood en alles ertussenin. De bedoeling is dat je de kleur kan opbouwen, van a single kiss of colour voor dat beetje kleur tot two or three kisses voor een diepere, vollere en meer zichtbare kleur. En dat blijkt ook wel het geval te zijn. Met een lichte kleur als Nude Pink is dat misschien niet zo heel duidelijk te onderscheiden, maar je kan absoluut blijven aanbrengen en de kleur zo intensifiëren.

Burberry Kisses Nude Pink no.05

Burberry Kisses Nude Pink no.05

De Burberry Kisses lipsticks worden genoemd als een hydrating lip colour, wat ook te merken is in de formule: pigmenten met een satijnfinish, glanzende polymeren en een verzorgende blend van lavendel en rozenbottel. Superzacht, geen echte glans maar een soort van natuurlijke schijn en heel comfortabel op de lippen. Niet de meest houdbare lipstick ooit (Burberry claimt zes uur hydratatie, maar na zes uur heb ik allang moeten bijwerken), maar met een kleur als Nude Pink kan ik zonder problemen mijn lipstick bovenhalen en zelfs zonder spiegel bijwerken. Een aanrader, vind ik zelf, als je houdt van een beetje luxe maar het vooral draagbaar en gemakkelijk wilt. De formule is bijvoorbeeld veel dunner en easy breezy dan mijn Estée Lauder Pure Color Envy in Desirable, nochtans ook een fijne lipstick. Met Burberry Kisses is het precies nooit too much en dat maakt het net zo'n topper.

Opvallend: de lipstick is niet geparfumeerd! Goed nieuws dus voor wie daar niet tegen kan. Het viel mij op omdat ik nog een Burberry Lip Cover lipstick heb van een eerdere shopuitstap en daar het parfum zeker aanwezig is.

Aan de verpakking is gelukkig niets veranderd. De mooie Burberry look is nog steeds aanwezig in de metalen dop en het magnetische klikje krijg je er ook nog steeds bij. Hoera!

Burberry Kisses in Nude Pink no.05 - 3,3 g voor € 31,65 bij Inno Louizalaan of online bij Burberry.com
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik vind 'm je prachtig staan! Die streepjes op de stick zelf vind ik trouwens echt geweldig, net iets extra's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige lipstick! Hij staat je trouwens ook erg mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. staat je goed :) je hebt al een mooi kleurtje trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie neutrale kleur, staat je heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje! Ik ben een sucker voor dergelijke my lips but better-kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi my lips but better kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je echt heel mooi! Een topper voor overdag.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig