4 april 2015

Life behind the blog: maart 2015


Zo, tijd om de radiostilte op de blog te doorbreken! Het is een tweetal dagen stil geweest, want ja... dat leven van mij bestaat echt wel. Op zo'n momenten is de combi werken - huishouden - sporten - sociaal leven - bloggen even te veel en nét dan heb ik uiteraard geen reserveartikels meer. Meh. Bon, tijd voor een flashback van maart!Mijn favoriete aankoop is alvast bovenstaand paar sandalen. LOVE, big time. Als je de shoplog hebt gemist, check 'm hier. Gekocht in de vernieuwde gi-gan-ti-sche La Bottega, waar je nu op de eerste verdieping ook meer kledij en zelfs beauty kan vinden. Persoonlijk zal je mij vooral op de schoenenafdeling vinden, wat ik nog steeds hun sterkste kant vind.Twee keer burgers bij Botanique in Hasselt. De eerste keer gingen we op 'prospectie' en koos ik voor de Macho Nacho (burger x guacamole x nachos); de week erna zeulden we vrienden mee en ging ik voor de BBQ Bacon (burger x bacon x BBQ-saus).


Maar ook hun dessertjes zijn blijkbaar de moeite. Ik deelde deze NY Cheesecake met de verloofde, al helemaal in stijl voor onze huwelijksreis, haha!


Nadien gingen we voor drankjes in de Sky Lounge. Beste uitzicht over de stad, waar ik vorig jaar ook al deze foto maakte.

Lente, dus nieuwe lanceringen! Ik ging naar een Dior event rond de nieuwe Rouge Brillant, die je nu al in de winkel kan vinden. Ik liet er mijn nagels lakken met iedereens favoriet, Corail en liet mijn make-up bijwerken met een combi van Miss lipstick en Miss Rouge Brillant. Ik heb ook een aantal dagen gevlogd, inclusief dit event, dus dat filmpje mag je binnenkort nog verwachten!


Onderweg naar het station hield ik halt bij Senteurs d'Ailleurs, op zoek naar Diptyque's Rosafolia kaars. Limited edition en dus blijkbaar gegeerd, want helaas viste ik achter het net. Meh. Ik spotte wel de Lips & Boys van Tom Ford, maar kon weerstaan :-)


Nog een favo aankoop is deze donkerblauwe plaid van de nieuwe UGG Home collectie. A little treat to myself - en Tigra kon het ook appreciëren.


Een enthousiaste blurry foto (selfies nemen, ik moet het duidelijk nog leren) van mijn eerste Infraligne-sessie. Ik startte met een kuur van 20 beurten (twee keer per week) bij deze studio in Hasselt. Ik kreeg alvast enkele positieve reacties op Twitter en binnenkort deel ik in mijn Wedding Series meer over hoe, wat en waarom - en ja, ook mijn maten, brrr...Een kleine cheat, want dit zijn foto's van gisteren. Een vrijdagavondetentje met vrienden bij Het Verloren Rund in Mol. Ik was er nog nooit geweest, maar kan de positieve reviews wel bevestigen! Ik heb bijlange niet alles opgegeten - Infraligne in gedachten! - dus hopelijk heb ik op die manier toch niet al te veel gezondigd.


Begin maart postte ik deze selfie met mijn nieuwe Talking French trui. Ik was dus best geschokt om enkele weken later te horen dat het bedrijf failliet was. Ik hoop dat het merk een doorstart kan maken, want ik was echt helemaal mee met de vernieuwde stijl.


Ik duim samen met Tigra voor meer zon in april! Fijn paasweekend!
Share:

14 opmerkingen

 1. Al duizend keer voorbij de botanique gewandeld.. is het nu echt lekker? Geen nood over de maten en het sporten.. je doet er iets aan en dat is wat telt. Op ons gat zitten gaat niks veranderen, die cheesecake is gewoon 30 min extra sporten :D Voor je het weet tel je gewoon in "hoe lang moet ik sporten om dat eraf te krijgen?".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik vergelijk altijd met De Burgerij (staat natuurlijk op nummer 1) en de Botanique staat daar onder, maar is zeker een aanwinst voor Hasselt. Ze hebben ook een aantal veggie burgers en slaatjes, mocht je de gezondere tour op willen gaan ;-)
   Haha! I like the way you think!

   Verwijderen
 2. Ik hoop ook dat talking french een doorstart maakt. Ik vrees er wel voor, want er is vandaag een uitverkoop bezig heb ik gelezen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh. Oké, ik wist van niets! (En verdorie, ik had ook wel op die uitverkoop willen zijn)

   Verwijderen
 3. Ik hoop ook dat talking french een doorstart maakt. Ik vrees er wel voor, want er is vandaag een uitverkoop bezig heb ik gelezen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een super mooie trui en heel erg toffe foto's! Die burgers zien er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik duim samen met jou en Tigra mee voor een zonnig paasweekend! Ik ben ook al benieuwd naar jouw vlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn overzicht.

  Ik kijk al reikhalzend uit naar de vlog die je maakte ;)

  Fijne Pasen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel lekkers gegeten deze maand zo te zien! Lekkere dessertjes. Die blurry foto's, dat herken ik. Om de een of andere reden zijn mijn foto's ALTIJD onscherp als ik de front camera van mijn iPhone gebruik...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mmmm, wat een lekker eten allemaal! Die cheesecake ziet er heerlijk uit jammie. Leuke foto's en die Dior producten zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ok, ik weet waar ik volgende keer in Hasselt wil gaan eten XD ..

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig