6 april 2015

Eucerin Volume-Filler Serum

Eucerin Volume-Filler Serum

Het Eucerin Volume-Filler Serum Concentraat zag je al kort voorbijkomen in dit filmpje. Het is nog steeds een favoriet en nu ik halfweg doorheen het flesje ben, is het tijd voor een review.

Zoals de naam al doet vermoeden, probeert het Eucerin Volume-Filler Serum Concentraat - een naam om u tegen te zeggen - volumeverlies te herstellen. Voor mij is dat vooral een lokaal fenomeen - rond mijn mond en aan mijn kaaklijn - waarbij ik merk dat ik ofwel diepere lijntjes heb ofwel de contouren niet meer zo scherp zijn. (Nog) heel subtiel allemaal, maar ik wilde wel eens weten wat zo'n Volume-Filler voor mij kon doen.

Het serum bevat drie actieve ingrediƫnten die inwerken op verschillende huidlagen: magnolol (een soort boomschors) stimuleert de ontwikkeling van meer en grotere cellen en zorgt dus voor extra volume; oligopeptiden (actieve moleculen uit anijs) stimuleren de aanmaak van het collageennetwerk en dus een stevigere huid; hyaluronzuur hydrateert intensief en vermindert rimpels.

Hoewel je het serum zowel 's morgens als 's avonds kan gebruiken, houd ik het exclusief voor de ochtend. Een half pompje is voor mij voldoende en ik dep en masseer het dan in op de twee expressielijnen rond mijn mond, op de fronsrimpel tussen mijn ogen en op mijn kaaklijn. En inderdaad, na enkele weken zag ik een verschil. De lijnen zijn niet verdwenen (helaas, vergeet dat maar), maar wel zachter, minder diep. Mijn foundation blijft minder 'hangen' op de lijnen rond mijn mond en ook de fronsrimpel tussen mijn ogen is minder prominent. Yes!

Het is wel (zoals bij de meeste skincare) een tijdelijk effect: stop je met het serum, dan verdwijnt het effect na enige tijd ook weer. Je moet dus blijvend voor je huid zorgen, daar is geen ontkomen aan. Maar met enige regelmaat en een beetje hulp van Eucerin komt dat zeker in orde.

Eucerin Volume-Filler Serum Concentraat - 30 ml voor ongeveer € 34,00 bij de (online) (para)farmacie
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig