20 april 2015

Nivea Cellular Radiance

Nivea Cellular Radiance

Nivea staat steevast voor degelijke, budgetvriendelijke producten. Met de nieuwe Cellular Radiance-lijn zet het merk de traditie verder. Cellular Radiance is een milde anti-ageing lijn met producten die elk onder de 15 euro zitten. Ik heb ze getest, samen en ook apart, om eens te kijken hoe ik ze kon implementeren in mijn huidverzorgingsroutine.

Ik weet dat er voorheen al Cellular anti-ageing producten bestonden (bestaan?), maar met de Cellular Radiance combineert Nivea anti-ageing met ingrediënten die je teint egaliseren en vlekjes en/of oneffenheden verminderen. Alle producten bevatten bijvoorbeeld luminicinol, een egaliserend ingrediënt dat de melanineproducten in de cellen herstelt, zodat er minder hyperpigmentatie en pigmentvlekken optreden en een extract uit de schors van de magnoliaplant, wat dan weer een krachtig anti-oxidant is voor de huid. De drie producten in de witte verpakking bevatten daarnaast nog pigmenten en lichteffecten die voor een instant egaal effect zorgen. Qua geur mag je rekenen op een parfum van jasmijn en pioenroos met toetsen van bergamot, musk en sandelhout. Oftewel: de herkenbare Nivea-geur.

De verpakkingen vind ik vrij elegant en mooi gedaan, het geeft een beetje een high end gevoel. De Cellular Radiance Dagcrème SPF 15 is de enige in een pot, waarschijnlijk omdat de crème een beetje aan de dikkere kant is. Hij werkt verstevigend, maar door de dikkere textuur ben ik zelf eerder geneigd hem 's avonds dan 's ochtends te gebruiken. Beetje zonde van de SPF, maar als het werkt, dan werkt het :-)

Nivea Cellular Radiance

De Nivea Cellular Radiance Perfectionerende Fluide SPF 15 zit in een handige en hygiënische tube met pomp en kan ik waarschijnlijk het beste vergelijken met een BB-crème. Het is een verzorging met nét dat beetje kleur om je huid te laten stralen met de nodige éclat. De corrigerende pigmenten zitten ingekapseld in de crème en spatten open vanaf het ogenblik dat je hem gaat gebruiken. Ik word er gelukkig niet oranje van, mijn vrees en ervaring bij veel van de bestaande BB's en CC's op de markt. Het is niet zo dekkend als een foundation of concealer, maar egaliseert wel meer dan een gewone dagcrème. De fluide is dunner dan de dagcrème, maar geeft bijgevolg op zichzelf misschien niet altijd de nodige hydratatie. Je kan de fluide daarom perfect gebruiken ná je dagcrème.

Eveneens getint is de Nivea Cellular Radiance Camouflerende Oogcontourcrème, een tubetje met een heel speciale, puntige applicator. Als je op de tube drukt, komt er via de applicator een beetje van de oogcrème vrij en in principe kan je die daarmee vrij goed richten. Blenden en inwerken doe ik gewoon met mijn vingers, zoals met elke oogcrème. Eerlijk... echt camouflerend kan ik deze niet noemen - wel hydraterend en verzorgend. Er zit een heel licht zalmroze kleurtje aan en hij geeft een ietwat oemph aan mijn donkere kringen, maar ik heb écht wel nog een degelijke concealer nodig om mijn bruine kringen weg te werken.

Nivea Cellular Radiance

Het Nivea Cellular Radiance Nachtserum is de enige die qua kleur afwijkt van de rest: de flacon wordt gepresenteerd in het typische Niveablauw en ik ben fan van de pompverpakking. Een serum in enge zin zou ik het niet noemen, de textuur is ietsje dikker en minder vloeibaar dan wat ik gewend ben, maar alsnog veel lichter dan een crème. Toch lijkt mijn gemengde huid op sommige avonden voldoende te hebben met enkel dit serum en moet ik niet per se volgen met een nachtcrème. Dat zal niet voor iedereen zo zijn, dus het advies is om goed naar je eigen huid te kijken en eventueel bij te sturen. Smeert lekker uit, maakt mijn huid zacht en biedt mijn huid het nodige herstel. Een fijn product (en mijn favoriet uit de lijn!) voor een budgetvriendelijke prijs!

Nivea Cellular Radiance
Perfectionerende Fluid SPF 15 - 40 ml voor € 14,45
Dagcrème SPF 15 - 50 ml voor € 14,45
Camouflerende Oogcontourcrème - 15 ml voor € 14,45
Nachtserum - 40 ml voor € 14,45
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig