21 april 2015

Lush Yummy Mummy

Lush Yummy Mummy

Een echte yummy mummy - eigenlijk is deze collectie gericht op moederdag - ben ik uiteraard niet, maar dat hield mij niet tegen om mij twee nieuwe Lush producten aan te schaffen. Ik werd eerst aangetrokken door de kleur van de douchegel, deed dan een poging om de geur te ontrafelen door aan de tester te ruiken (maar faalde gigantisch door het allegaartje aan Lush-geuren in de winkel), maar viel onherroepelijk head over heels in love nadat de Lush-verkoopster mij aanbood om de producten aan de wasbak te testen.

Lush Yummy Mummy

Want: dit spul ruikt naar aardbeien! Je zou het niet denken als je naar de kleur kijkt, maar Yummy Mummy douchegel ruikt inderdaad naar aardbeien, met een vleugje hibiscus en bloemen. Voor extra huidverzorging zit er zeewierextract in en de nodige glamour krijg je met zilveren glans (lees: glitter), maar dat laatste hangt ergens aan de bodem van mijn flesje. Gezien het een limited edition is, ging ik direct voor het middenformaat - kwestie van nog even toe te komen.

En toen haalde de verkoopster de bijpassende body conditioner erbij. Slimme zet van haar :-) Ik ben sowieso fan van Ro's Argan body conditioner: deze zit heel het jaar door in het vast assortiment van Lush en ruikt echt heerlijk naar rozen. Qua verzorging moet de Yummy Mummy body conditioner niet onderdoen voor Ro's Argan - Lush gooide er murumuruboter en cacaoboter in om je huid superzacht te maken. Het werkt supersnel: insmeren onder de douche, even laten inwerken en dan afspoelen. Sneller dan dat gaat bijna niet! En de geur is hemels... Niet het goedkoopste Lush-product, maar wel een van de meest speciale. Als je huid een rondje pampering nodig heeft, is dit het beste dat er is.

Lush Yummy Mummy douchegel - 250 g voor € 15,95
Lush Yummy Mummy body conditioner- 250 g voor € 32,95
Share:

7 opmerkingen

 1. Wauw, ik had een lavendelgeur verwacht, maar aardbeien? Onverwacht, maar leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er inderdaad heel leuk uit, en die geur lijkt me precies ook helemaal iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh leuk aardbeien! Misschien moet ik toch eens langsgaan (en mooie foto's! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ugh, aardbeien, echt niet mijn ding, veel te zoet!! Het ziet er wel mooi uit en het zal wel goed zijn werk doen qua verzorging maar ik ga het toch vanwege de geur echt skippen. Waarom moet het altijd zo zoet of bloemig zijn, waarom niet fris of waarom ook niet clean?? Heb dan wel Ro's Argan, maar ook hier vind ik de rozengeur niet echt wauw, maar het doet zo zijn werk qua hydratatie en ja bij aankoop was mijn neus denk ik al helemaal gaar van al die geuren want in de winkel had ik niet zo'n mhoa-gevoel qua geur.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig