19 april 2015

Dior Vernis in 464 Sundown

Dior Vernis 464 Sundown

Elk jaar opnieuw val ik voor de Dior zomerlakjes. Ik heb waarschijnlijk (lees: zeker) al enkele gelijkaardige kleuren in mijn stash - denk aan het recente Dior Glory - maar een mooi zomerroze als dit kan ik gewoon niet weerstaan.

Dior Vernis 464 Sundown

Dior Vernis 464 Sundown

Sundown vind je in de nieuwe Dior Tie Dye zomercollectie en ik kocht mijn exemplaar afgelopen zaterdag (gisteren!) bij Parfuma in Antwerpen. Volgens mij lag de collectie nog niet zo lang in de winkel, want alles was nog in stock - en ik blij. Mocht je interesse hebben in een van de limited edition kleurtjes, weet je wat je te doen staat. Ik val in herhaling, maar de Dior lakjes zijn kwalitatief top en ze waren pionier met hun kwastjes, een van de beste die ik al ben tegengekomen. Als je Glory al hebt, is Sundown (misschien) geen must, het kleurverschil is vrij subtiel. Sundown is net wat lichter en bevat wat meer roze dan Glory. Voor de rest spreekt de kleur voor zichzelf, niet?

Dior Vernis in 464 Sundown - 10 ml voor € 27,10 bij Parfuma
Share:

12 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig