11 april 2015

The Body Shop Green Tea Ceremony

The Body Shop Fuji Green Tea

Weekend! Tijd om te relaxen en genieten van de zon - al heb ik deze morgen wel een vroege Infraligne-sessie, haha. Deze nieuwe lentecollectie van The Body Shop helpt mij alvast volledig ontspannen in ware Green Tea Ceremony stijl!

Ik drink supergraag muntthee - Twinings pepermunt is the best! - maar hier draait het allemaal om groene thee. Groene thee zit bomvol antioxidanten met een positief, ontgiftend effect op je lijf en gezondheid en wordt daarom ook al meer dan 400 jaar gebruikt bij allerlei sociale en culturele activiteiten, waarvan de Japanse theeceremonie waarschijnlijk de bekendste is. Net omwille van de antioxiderende eigenschappen, vind je groene thee ook terug in tal van beautyrituelen.
Revive the body, detox the mind
In deze Fuji Green Tea lijn vind je met de hand geplukte groene thee uit de Japanse Mount Fuji-regio. De geur is zálig. Ik ben niet de persoon die valt voor hele frisse geuren, maar dit is echt lekker. De geur verfrist en verkwikt mijn zintuigen en de lichte en verkoelende texturen doen eigenlijk net hetzelfde voor mijn huid.

The Body Shop Fuji Green Tea

Detox & cleanse - Sterproduct uit de lijn en fijne nieuwigheid is het duo Detox Bath Tea en Bath Infuser. Jep, je geeft je lijf een waar ontgiftend, afvalstoffenafvoerend theebad waarmee je niet enkel je huid verzorgt, maar ook gewoon de ogen kan sluiten en de dagelijkse stress kan vergeten. In het tinnen doosje vind je een zakje badzout met groene theeblaadjes en -extract. Op zich kan je dit zo in je bad strooien, maar als je liever geen losse stukjes thee in je bad hebt drijven, kan je er de bijpassende Bath Infuser bij kopen - als je vaker losse thee drinkt, zal je dit soort infuser wel herkennen.

The Body Shop Fuji Green Tea

The Body Shop Fuji Green Tea

Replenish pure moisture - Een à twee keer per week probeer ik mijn huid te scrubben en de scrubs van The Body Shop zijn grote favoriet omdat er zoveel verschillende geuren en ook enkele verschillende texturen zijn. De stevige scrubs dragen absoluut mijn voorkeur weg, maar in warmere maanden kan ik een jelly scrub ook best appreciëren, al ga ik daar wel sneller door. De Fuji Green Tea Body Scrub is eigenlijk al eerder een gelformule. Hij is transparant maar toch steviger en 'plakkeriger' dan een gewone jelly scrub. Ik gebruik hem daarom graag op een droge huid, vlak voor ik in de douche stap, want dit spul geeft mijn huid een opkikker van formaat! Er zitten hele kleine bolletjes in, maar dit is een vrij zachte scrub, dus mijn huid kan het best hebben. Nadien haal ik de Body Butter boven - nog zo'n The Body Shop cultproduct - deze heeft een lichtere, zachte textuur en zoals je misschien kan zien, kon ik absoluut niet wachten om dit duo te gebruiken!

The Body Shop Fuji Green Tea

Refresh the senses - Bij een frisse lentecollectie hoort natuurlijk ook een frisse geur en dus werd het een vederlichte Eau de Cologne met noten van groene thee, bergamot, citroen, camelia, jasmijn én viooltjes, waar ik meteen wakker van word. Fijn weekend!

The Body Shop Fuji Green Tea
Exfoliating Soap - 100 g voor € 5,00
Body Scrub - 250 ml voor € 18,00
Body Butter - 200 ml voor € 16,00
Body Sorbet - 200 ml voor € 11,00
Body Wash - 250 ml voor € 7,00
Eau de Cologne - 100 ml voor € 19,00
Detox Bath Tea - 300 g voor € 15,00
Bath Infuser - € 6,00
Share:

8 opmerkingen

  1. Super! Heb net ook de scrub aangekocht en ga zien wat het geeft. En door jouw review over dat sleeping mask van The Body Shop, kocht ik die ook! ;-) Er volgt een blogpost!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ja, zo exfoliant kan mijn winterhuid goed gebruiken nu! Ik lees overal over de goede werking van groene thee dus misschien moet ik deze eens een kans geven :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil echt elk product hierboven genoemd gebruiken. Lijken me zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die badthee!! Die lijkt mij echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijke lijn ziet dit er uit! Vind dat hele thee-thema (lol) echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. This line sounds yum and right on time for the warmer weather! Would love to check that scrub out!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben ook helemaal fan van deze geur! Zelf ben ik voor de sorbet en de body butter gegaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een hele fijne lijn! Ik hou van de frisse, maar toch ontspannende geur! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig