13 april 2015

Vlog: Yves Rocher, shoppen & Dior


Af en toe mag ik een aantal leuke dingen doen, zoals de jaarlijkse Yves Rocher trends party, stap ik het huis uit om te gaan shoppen en lekker te eten of ontdek ik een lading verse make-up.


Mijn leven is niet altijd zo spannend, maar toevallig stond er nu van alles in de agenda, voldoende om er een nieuwe vlog van te maken! Tot slot nog een kleine afsluitende beschouwing over de Telefacts reportage - ik had nood aan een beetje nuance. Voor alle duidelijkheid, wie geld verdient met Instagram of andere social media: proficiat en more power to you. Maar de realiteit is dat niet elke blogger, vlogger of Instagram-gebruiker voor elke foto geld krijgt, laat staat veel geld en al helemaal niet vanaf dag een. Toch een kleine nuance die ik miste in de repo!
Share:

3 opmerkingen

  1. Toffe vlog! Leuk om eens te zien hoe een lang weekend eruit ziet van een blogger die ernaast gewoon werkt net zoals ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke vlog!! En blij dat je ook nog de andere kant van het blogger vermeld, want die telefact-reportage gaf het inderdaad niet weer hoe het voor de meeste bloggers is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke vlog :-)! Ik snap het zeker wel van die reportage. Heb dat gevoel nog al gehad bij van die telefacts-reportage. Dat ging toen over iets totaal anders dan bloggen (cochleaire implantaten), maar daar vond ik het toen ook héél erg weinig genuanceerd en mensen die er weinig van kennen gaan dat dan ook zo onthouden. Gemiste kans!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig