25 mei 2015

Life behind the blog: mei 2015


Vandaag ben ik nog een dagje thuis, dus ik smijt een aantal achter de schermen foto's online! Of Tigra een verwend nest is? Wel, ... Madam ligt het liefst van al op het blauwe Ugg dekentje. Niet op een ander dekentje, want dat is niet goed genoeg. Ze geeft zelfs aan als ze erop wil liggen en dan moeten we het goed leggen. Een klein beetje verwend, dus :-)


Of ik vaak naar Coffee Café ben geweest? Wel... :D Drie keer heb ik mij heel netjes gehouden met een vanilla latte zonder slagroom of extra suiker of een verse iced tea met munt (het stuk taart was telkens voor mijn vriend, eerlijk waar!), de vierde keer heb ik mij laten verleiden tot een ijskoffie met Bounty. Eigenlijk wilde ik die met witte Kinder Bueno maar die was helaas al op.Een mens wilt dan eens een foto trekken, net als ik op het knopje druk, loopt Tigra in het beeld! 't Is alsof ze het erom doet! We hebben in elk geval twee nieuwe stukken in huis van de hand van mijn vriend.Begin deze maand zat ik 's morgens op de kappersstoel met een hoofd vol folie. 's Avonds trakteerden vriendlief en ik onszelf op een schotel sushi van bij Oishii. Yum!


Een roze hemel én een regenboog! Good things must be on their way...


Vorige week spoorde ik naar Antwerpen. Omdat ik thuis nog niet had kunnen lunchen, werd het een bulgursalade bij Starbucks. Eigenlijk nog best lekker en gezond; het sausje heb ik niet gebruikt, want ik vond de salade voldoende smaak hebben.Ik was in Antwerpen op uitnodiging van MAC, voor een trendpresentatie. Meer foto's kan ik voorlopig niet laten zien, maar hier zie je wel al de mooie lipstickdisplay van de winkel en een sneak peek van wat ik er zag.


Op het station struikelde ik over mijn eigen paraplu en ... krak, kapot! Lompigheid, heet zoiets. Een serieuze bummer, want deze van Oilily hield het nu al tien jaar uit en hij was nog altijd zeer stevig. Intussen heb ik een nieuwe paraplu gevonden; helaas niet degene met Missoni-motief die ik wilde, wel een zeer basic bruinzwarte paraplu. Note to self: volgende keer je een Missoni paraplu ziet, meteen kopen!


Bloemen, bloemen, bloemen, I love them! Voor moederdag gaf ik mijn mama (en mezelf, haha!) een boeketje van bij Lidl, in Roermond kocht ik gele en rode roosjes en zaterdag spotte ik de mooie bloemen rechtsboven in een tuin.


We waren in Roermond op zoek naar een kleedje voor mijn trouwdag en jahaaa... we zijn geslaagd! Prada x mooie korting = happy me!


Nog in mei: de jaarlijkse show van de dansschool waar ik mijn booty shakete - deze accessoires hadden we nodig voor een van de themafilms van onze show, Cool Runnings.


More food! Kip met paksoi en hoi sin saus bij Tasty Bowl, verse soep bij Le Pain Quotidien, een vol bord salade en een dessertje dat ik deelde met mijn vriend. De moelleux was trouwens perfect gemaakt, nog goed vloeibaar in de kern en het ijs was ook supervers.


Ik sluit af met een fotootje van een zonnige dag, zo mogen er nog meer volgen!
Share:

8 opmerkingen

 1. Cat pics, lekker eten, zondelijke zalige drankjes en make-up, wat meer heeft een mens nodig eh? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn Oililyparaplu houdt het intussen al 8jaar uit! Trots!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke fotos! Wat een lekkere foodiez op het laatst !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzicht! Die eerste foto van Tigra is zo schattig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's, wat jammer van je Oililiyparaplu!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die regenboogfoto, wauw. Echt wauw. En benieuwd naar wat er in de Prada zak zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe foto's! Al dat lekker eten en drinken ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. omg die paraplu :d nog nooit zo stuk gezien

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig