11 mei 2015

What's in my trash: opgemaakt april 2015


Dus. 1,5 maand aan lege verpakkingen en ik babbel hier weer heel wat minuten vol. Omdat niet iedereen graag filmpjes kijkt of er de tijd voor heeft, voorzie ik bij sommige producten ook een korte tekstuele uitleg. Everybody happy! :-)


Forté Pharme Turbo Draine - € 18,00 bij de apotheek
Juvamine Artisjok - € 7,99 bij de supermarkt/drogisterij
Oenobiol TopSlim 3 in 1 - € 25,40 bij de apotheek
Drie gelijksoortige producten, want alle drie dienen ze voor drainage / enkele kilootjes verliezen / je lijf zuiveren van afvalstoffen (schrappen wat niet past). Ik heb ze uiteraard niet alle drie tegelijk gebruikt, maar apart en met een aantal weken/maanden tussen. Helpt echt wel als je een duwtje in de rug nodig hebt, op het einde van de rit zag ik wel degelijk een verschillend cijfer op de weegschaal, maar is an sich niet voldoende om langdurig af te vallen. Daarvoor moet je nog steeds zelf op je eten letten en blijvend voldoende beweging voorzien. Niettemin content dat ik ze geprobeerd heb!
Natura Bissé Diamond White Luxury Cleanser
Natura Bissé Diamond Life Infusion
Oral-B tandpasta
HEMA wenkbrauwgel
Goed spul - zéér betaalbaar en werkt goed!
Diorshow Art Pen in Bleu Croisière
Na bijna een jaar mag deze op pensioen. Helaas limited edition, dus ik zal mij in de toekomst moeten beperkten tot de zwarte Catwalk Black.
Matrix Biolage Volume Bloom
Geschikt voor fijn haar en geeft je wortels wel een boost, maar is tegelijkertijd niet uitdrogend. Perfect voor wie op zoek is naar verzorging, maar hoe meer verzorging, hoe platter mijn haar dus dit is niet de meest volumegevende shampoo in mijn collectie. Kan ermee door!
Head & Shoulders Sterk & Dik haar conditioner
Redken Color Extend Magnetics conditioner
Een duo-inspanning. Mijn vriend heeft de Head & Shoulders conditioner opgemaakt (handige verpakking en ook fijn voor mensen die dagelijks gel in hun haar smeren) en ik de Redken conditioner (wegens geschikt voor geverfd haar en ik de enige in dit huishouden ben die dat laat doen). Qua verpakking wint Head & Shoulders want het product kwam daar gemakkelijker uit, de Redken conditioner was redelijk dik.
Garnier Fructis Densify shampoo
Een shampoo die mijn haar steviger maakt - de volledige review vind je hier!
Organix Renewing Argan Oil of Morocco shampoo - bij Di
Voedend, verzorgend en geeft de nodige glans. Opletten met fijn haar, kan af en toe maar best niet elke shampoobeurt.
Shu Uemura Ultimate Remedy
Redder in nood voor mijn frizzy en statisch haar. Ideaal voor lengtes en punten, waardoor mijn punten minder beschadigd leken te zijn.
Eucerin DermatoClean micellaire reiniger
Eentje uit de Deauty box van maart. Een unboxing was in de maakt, tot het moment dat de MeMeMe Lip & Cheek Stain het hazenpad koos, op de grond viel en mijn kleedje omtoverde tot een abstract doek. Exit de unboxing, ik moest de was gaan doen. Over de Eucerin reiniger geen kwaad woord, trouwens.
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye
Waarschijnlijk zijn jullie mij al beu gehoord, maar ik ben oprecht fan van de Advanced Night Repair lijn. Ook de oogverzorging is een toppertje, een fijne gel die toch heel voedend is, maar die mijn oogcontouren niet vettig achterlaat.
Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator
Géén vervanger voor mijn favoriet, het eigenlijke Idealist serum, maar wel een fijn serum. Oorspronkelijke review hier!
Odina Visage oogreinigingslotion
Kost welgeteld een euro bij de Action. Werkt goed, dus onder het motto never change a winning team...
Garnier Micellair Reinigingswater
Goed (review!) en budgetvriendelijk. Score.
Bio Beauté by Nuxe met cranberry lotion
Kreeg recent een plaatsje in My BeautyLoves én een volledige review. Uiterst geschikt voor de gemengde huid die wat verfijning kan gebruiken. Niet vergeten goed te hydrateren achteraf!
Philosophy Purity
My first, my last, my everything! Geen andere reiniger kan hier tegenop, het haalt echt alle make-up van mijn gezicht!
Filorga Detox Body Treatment
Anti-ageing voor je lijf - drainerend, voedend en gladstrijkend. Handig om aan te brengen met de pomp en verdween direct in mijn huid zonder plakkerig gevoel.
Share:

5 opmerkingen

 1. Nog goedkoper dan die wenkbrauwgel is gewone haargel! Werkt ook super! Die Filorga body treatment klinkt ook wel heel interessant. We denken altijd aan ons gezicht maar ons lichaam mogen we natuurlijk ook niet vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haargel had ik nog niet gehoord, wel eens een tip gehad om wat haarspray op een spoolie te spuiten en dat dan door de wenkbrauwen te kammen.

   Verwijderen
 2. haha fijn dat je vriend helpt in het restjes opmaken! ik doe dat thuis altijd alleen, kan het niet uitstaan als er een fles shampoo in de kast staat met de helft in.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig