13 mei 2015

Makeup snapshot: early weekend!

Makeup snapshot

Deze morgen ging ik nog eens los in de make-up, zo vlak voor mijn verlof. Ik liet de krokus- en paasvakantie aan mijn collega's en neem nu een weekje verlof, waar ik hard naar heb uitgekeken!

Ik ben nog steeds bezig met het opmaken van het beetje Estée Lauder Double Wear Light dat mij nog rest. Onuitputtelijk, die tube! Concealer of choice: Clarins Instant Concealer in de kleur 01 Yellow Beige. Meteen de lichtste kleur die je kan kopen en hij matcht vrij goed met mijn huid. Hij had van mij nog nét ietsje rozer moger zijn voor het verdoezelen van mijn donkere kringen, maar ik mag niet klagen. Er is trouwens ook een 02 Pinky Beige, maar die leek mij dan weer net wat te donker in vergelijking met de rest van mijn bleke gezicht.

Mijn concealer poeder ik standaard af met Laura Mercier Secret Brightening Powder - evenzeer onuitputtelijk, want ik heb het potje nu net geen twee jaar en ik zit iets meer dan halfweg. Voor de rest van mijn gezicht ben ik iets minder honkvast en probeer ik met regelmaat van de klok nieuwe poeders uit. Deze keer werd het een budgetvriendelijke optie van 2B Cosmetics, Mattifying Loose Powder. Een los poeder, maar wel gemakkelijk hanteerbaar met het sponsje dat erbij zit. Dat voorkomt dat het poeder alle kanten op vliegt en tegelijkertijd fixeert het mijn foundation. Geeft een mat effect, maar niet overdreven, eerder een soort van naturelle satijnfinish en houdt ook de hele dag mooi aan. Geen glimmende T-zone in zicht, just the way I like it!

Een beetje Too Faced Shadow Insurance en MAC Paint Pot in Painterly leggen de basis voor mijn oogschaduw maar... ik besef nu pas dat ik mijn oogschaduw vergeten ben op de foto te zetten. Blogger fail deluxe! Ik wist niet goed welke oogschaduw te nemen, dus dan val ik meestal terug op zoiets als mijn Urban Decay Naked Basics palet. Niet heel spannend, maar wel effectief!

Twee keer zwarte eyeliner: een winged eyeliner door Diorshow Art Pen in Catwalk Black en streepje zwarte eyeliner onder de ogen door Lollipops in Goodbye Moon. De Dior Art Pen moet ik jullie niet meer voorstellen, ge-wel-di-ge peneyeliner met een fijne vilten tip die mij zeer goed af gaat. Het Lollipops oogpotlood is te koop bij Di en viel meteen op door de leuke verpakking. Een beetje roze en een beetje panterprint en ik ben om :-) Het is een automatisch potlood dat je dus niet moet slijpen en werkt heel gemakkelijk. Aan mijn buitenste ooghoeken begint hij aan het einde van de dag wel een beetje te vervagen, maar de rest van mijn eyeliner bleef geweldig goed zitten.

YSL Volume Effet Faux Cils mascara geeft heel veel volume aan mijn wimpers en in mijn wenkbrauwen hield ik het sober met een verse tube van de HEMA wenkbrauwgel.

Héél trots op deze zogenaamde pan p*rn. Ik heb deze Diorskin Nude Shimmer in Amber alweer een jaartje, maar zoals je ziet, heb ik hem supervaak gebruikt. Goed, want het zou jammer zijn om zo'n product onaangeroerd te laten. Tot slot een beetje frisheid op de wangen met 2B Cosmetics Blush Mineral in Lollipop, een medium roze blush met matte finish. Het is een klein formaatje dat in mijn handpalm past, maar geeft wel zeer goed pigment af en is zijn prijs (€ 4,95) meer dan waard!
Share:

10 opmerkingen

 1. Mooie makeupjes! En wat heb je Dior poeder veel gebruikt, idd het zou jammer zijn als het alleen maar in de kast lag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er goed uit en wat een fijne en mooie verpakte producten die erg mooi shinen op een make-up kast ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay, geniet van je vakantie! Je doet me er aan denken dat ik een nieuwe tube Shadow Insurance moet bestellen trouwens, thanks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gebruik jij toch mooie producten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Too Faced Shadow Insurance gebruik ik ook en is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. omg zoveel pan in die Dior poeder :d <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I was going to say on Instagram the other day: LOOK AT ALL THAT PAN!!! You are my pan-hitting hero! I am very curious about the Clarins concealer. I've read a lot of good reviews about it. When I need a new one, I'll definitely look into it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook altijd heel trots als ik de pan hit haha, doe ik echt héél weinig :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig