18 juni 2015

Bourjois Parisian Summer & Swimming Cool

Bourjois Parisian Summer

Er zijn twee zomercollecties bij Bourjois dit jaar: Parisian Summer is de collectie die de zon op je gezicht en lijf krijgt - bronzed, bronzed, super bronzed! - en Swimming Cool gaat voluit voor de waterproof make-up.

Bourjois Parisian Summer

Van Parisian Summer krijg ik direct een instant chic, nautical vibe door de blauwe en rode streepjes op de verpakking. De hele collectie ruikt bovendien heerlijk zomers, vooral bij het Sunlight Elixir SPF 15 valt dat op. Het glazen flesje (met pompflacon) bevat een getinte droge olie met een hele fijne gouden shimmer - goed schudden voor gebruik want de shimmer zakt naar de bodem! Hiermee kan je je armen en benen eigenlijk heel snel een boost geven. Je krijgt niet het kleurverschil van een zelfbruiner, maar net genoeg om 'iets' te merken en je huid er een beetje beter te laten uitzien. De olie trekt onmiddellijk in en laat geen plekken na, maar de geur blijft wel nazinderen op je huid.

Bourjois Parisian Summer

Van links naar rechts: BB Bronzing Cream 8 in 1 SPF 15 in 02 Hâlé Foncé - Sun Illusion Blur Skin Perfector in 72 Hâlé Foncé - Mat Illusion Bronzing Powder in 22 Hâlé Foncé - Sunlight Elixir Tinted Dry Oil Body SPF 15

Bourjois Parisian Summer

Er zijn twee basisproducten voor het gezicht: de BB Bronzing Cream 8 in 1 SPF 15 en de Sun Illusion Blur Skin Perfector. Die laatste zit in een potje en heeft een moussetextuur, gelijkaardig aan deze Bronzing Primer van twee jaar geleden. Hij is te koop in 71 Hâlé Clair en 72 Hâlé Foncé, licht en donker dus. De donkere variant ziet er ook nu weer vrij angstaanjagend uit in het potje, maar blijft een zeer goed en egaal uit te werken product. Als Blur Skin Perfector kan je hem gebruiken om je huid gezond en gebronsd te maken en tegelijk een beetje te matteren en egaliseren. Nadien staat het je vrij om nog een foundation te gebruiken, maar je kan ook zo de deur uit. De Sun Illusion in 72 Hâlé Foncé heeft voor mij wel een ietwat rode ondertoon, dus ik prefereer de BB Bronzing Cream 8 in 1, ook al omdat deze wél een SPF 15 heeft. Ook De BB Bronzing Cream is te koop in dezelfde twee kleuren, maar bij deze vind ik 02 Hâlé Foncé net ietsje minder rood van ondertoon. De gelformule werkt supergemakkelijk en geeft mij ook een frisser, meer hydraterend gevoel. Een welkome extra in de zomer!

Het Mat Illusion Bronzing Powder is een bronzer pur sang, een echt zonnepoeder met een overwegend rode ondertoon, maar er valt zeer goed mee te werken. De beste manier om deze te gebruiken is om de 3-beweging te doen en de bronzer aan te brengen op je voorhoofd, jukbeenderen en de kaaklijn. De textuur is superzacht en mat en ook dit poeder heeft een hemels zomerse geur in zich. Voor mij is het een bronzer die ik volop in het zomerseizoen kan gebruiken, de rest van het jaar is hij ietwat te donker. Op de foto hieronder heb ik hem op, voorzichtig aangebracht en zeer goed uitgeblend.

Bourjois Parisian Summer

Bourjois Swimming Cool

Bourjois Swimming Cool

Op mijn wangen zie je de leuke Aqua Blush in Cocoricorail uit de Swimming Cool collectie. Deze waterproof blush geeft een beetje frisheid en een eerder transparant gekleurd effect aan je wangen. Je hebt er echt niet te veel van nodig - bovenstaande foto was een volledige pomp en daar had ik gerust heel mijn arm mee kunnen inkleuren. Je kan hem beetje bij beetje opbouwen op je wangen en ik doe dat gewoon met mijn vingers. Het resultaat zie je drie foto's hoger :-) Het beste is om kant per kant te werken, want eens droog, zit deze blush muurvast aan je wang. Eigenlijk net wat je nodig hebt onder een warme zon.

Bourjois Parisian Summer en Swimming Cool - vanaf juli bij o.a. Di, Inno, Kruidvat, ICI Paris XL
Fond de teint Sun Illusion - 18 ml voor  € 13,49
BB Bronzing Cream 8 in 1 - 30 ml voor € 13,49
Poudre Mat Illusion - € 13,49
Sunlight Elixir - 50 ml voor € 15,49
Aqua Blush - 10 ml voor € 11,49
Share:

8 opmerkingen

  1. Ik vind vooral de vormgeving helemaal top! Ziet er heel erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh...de producten zien er goed en leuk uit :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie collecties!! Die bronzer en blush ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De blush spreekt me het meest aan. Mooie kleur !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie zomerproducten, die getinte olie maakt me wel benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die blush vind ik wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De vormgeving van de producten is ziet er heel fijn uit! Mooie blush!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oooooooh, Cocoricorai ziet er echt mooi uit! En de bronzers wil ik ook wel proberen, volgens mij zijn ze een beetje hit or miss, maar ze lijken me het proberen waard.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig