27 juni 2015

Life behind the blog: juni 2015


Whaaa, niet te geloven dat juni alweer (bijna) voorbij is! Het was een superdrukke en vermoeiende maand, maar dat betekent wel dat ik voldoende foto's had om uit te kiezen, haha. Deze pioenen kocht ik tijdens een daguitstap naar Antwerpen - instant happiness! Intussen zijn ze uitgebloeid, dus op de to do list voor vandaag staat een nieuw boeketje bloemen kopen.
Het was trouwens héérlijk weer in Antwerpen! Hier stonden we op de Groenplaats, waar ze net een reusachtig oor plaatsten. Geen idee waarom, maar ik moest er natuurlijk wel even naast gaan staan :D In de namiddag ploften we bij Coffeelabs op het dakterras voor een superfrisse limonade die ik binnen de vijf minuten naar binnen had gespeeld - dorstige dame, hierzo - en een homemade appel-pecan-nog iets taart.


De zon stak mij aan... en ik ging even los in het tuincentrum. Een koffertje vol planten om ons terras op te vrolijken! Ik heb totaal geen groene vingers, dus voor mij moeten het vooral planten zijn die een beetje gemakkelijk te onderhouden zijn en liefst van al zichzelf in leven houden, haha!


Op een dag kom je thuis van je werk, en dan vind je dit in je brievenbus! Ik ben waarschijnlijk de laatste persoon ter wereld die de boeken nog niet gelezen heeft, dus ik vond het wel komisch dat net ik dit pakketje kreeg, haha. Reden voor deze verrassing? De Fifty Shades of Grey film is nét beschikbaar op DVD/Blu-Ray, dus de fans kunnen thuis alles nog eens herbeleven. De film heb ik intussen gezien, de soundtrack heb ik in mijn auto op weg naar het werk afgespeeld en het boek ligt klaar om gelezen te worden, dus ik ben eindelijk (bijna) mee! :-)


De #BelgianBloggersCountdownToSummer gespot op Instagram? Elke dag een foto in thema, door verschillende Belgische bloggers, beauty en non-beauty. Al mocht een portie beauty op mijn account natuurlijk niet ontbreken ;-) In de zomer gaat mijn nagellakvoorkeur uit naar fris nude of net fel en neon.Neeeew Yooooork! Nog niet voor direct, ik moet aftellen tot na de zomer, maar het komt wel dichterbij! Ik kreeg van een vriendin een aantal stadsgidsen en mij doel is om ze te combineren tot een ultieme gids in mijn compacte Moleskine NY. Al wil ik niet alles volplannen... we zijn er een week en ik wil ook 'gewoon' een namiddag in het park zitten, niets doen, picknicken en mensen kijken. Afgelopen week kon ik ook onze reispassen afhalen, yeah! Vind het best fancy, zo'n reispas. Tegenwoordig mag je wel niet meer lachen op je pasfoto, dus heb ik proberen 'smizen' (smiling with your eyes) met Tyra Banks in mijn achterhoofd, haha!


Work, work, work! Het ontwerp van het gerechtsgebouw in Hasselt heeft zo zijn voor- en tegenstanders en is een gevalletje you either love it or you hate it. Ik vind het best speciaal en ik snap het idee wel (fyi: het moet een hazelarenboom voorstellen, waar vroeger ook recht werd gesproken). In april won het ontwerp nog een of andere architectuurprijs, dus ik veronderstel dat het wel geapprecieerd wordt.Vorige week had ik een date met mijn bestie. Haar oorspronkelijke plan was om mij voor mijn trouw te verrassen met een dagtrip naar Londen, maar de busmaatschappij lastte de reis twee dagen op voorhand af omdat er te weinig inschrijvingen waren. De bedoeling was om samen zeer fancy schmancy een taartje te eten bij Ladurée in Covent Garden (tegenwoordig een waar beauty walhalla met eigen beauty shops van Chanel, Dior, Bobbi Brown, Burberry en Urban Decay, kwijl...), maar dat ging dus niet door. Om in de sfeer te blijven, werd het een compensatoir stuk carrot cake bij Tarte Tatin in Hasselt en 's avonds belandden we bij Tasty Bowl, waar het bordje sushi ons gedeeld voorgerecht was. Ik profiteerde meteen van de kortingsactie bij ICI Paris XL om nog een zomers Chanel Les Beiges poeder te kopen.


Elk jaar in juni is het weer zover: ik mag naar de autokeuring. Hoera. Omdat het echt al heel lang geleden was dat mijn auto nog gewassen werd - oeps - trakteerde ik het beestje op een ritje door de carwash. De blauwe repen deden mij denken aan zwiepende rieten Honolulu-rokjes, haha. Ik weet niet of het aan de propere auto lag of niet, maar ik kreeg een groene kaart en dat was meteen het begin van mijn weekend! 
Met mijn vriend als +1 reed ik na de keuring nog door naar het Summer event van Maasmechelen Village. Shoppen op een rustige vrijdagavond (ik kan het echt aanraden!), het was braderie dus de winkels waren later open en er waren extra kortingen en leuke summer food opties. Euhm... yes! Shoes, shoes, shoes! Bij Shoe Heaven vind je een hele mooie selectie maar ook bij Essentiel vond ik een aantal mooie exemplaren. Die roze loafers uiterst rechts schreeuwden mijn naam, maar helaas was het ene paar te klein en het andere paar te groot. Bummer!


Na het shoppen belandden we bij G&G voor een portie van de authentieke Italiaanse keuken. Ik ging voor een pizza 4 stagione, want artisjokken op een pizza = O.M.G. yes!

Fijn weekend!
Share:

8 opmerkingen

 1. Oh, jammer van dat dagje London, het klonk heel leuk. Maar de vervangactiviteit zag er ook tof uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's. Jammer van je tripje naar Londen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Antwerpen is altijd leuk voor een dagje uit! Jammer van dat je niet Londen kon gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Antwerpen is en blijft een mooie shop stad.
  Jammer van het uitstapje naar London.
  Leuk al die shoes in het outlet centrum.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Random giant ear is random. lol :-) Het gerechtsgebouw is inderdaad apart. Vind het zelf niet zo mooi eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoveel leuke foto's!! En jeeej NY, a dream come true!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig