22 juni 2015

Givenchy Croisière 2015: review, swatches & get ready with me!

Givenchy Croisière 2015

Givenchy stuurt ons jaarlijks een postkaartje van zonniger oorden. Denk gouden bonne minne effecten, tropisch water en zeegroene accenten - maak kennis met Givenchy Croisière 2015!

Givenchy Poudre Bonne Minne - Mister Radiant

Givenchy Croisière 2015

Het Poudre Bonne Minne is intussen een klassieker voor de perfecte golden touch. Het poeder is talkvrij en dat betekent heel concreet dat je hiermee geen risico loopt op een te poederig of cakey effect. Van een soort van crèmig poeder in de pan transformeert het naar een superlichte, materievrije bronzer op mijn wangen.

Er zijn vier kleuren - 1 Première Croisière, 2 Douce Croisière, 3 Ambre Croisière en 4 Extrême Croisière - waarmee je de intensiteit goed kan opbouwen. Alle kleuren zijn toegankelijk, dit is bijvoorbeeld Ambre Croisière en ik kom er nog best mee weg zolang ik een lichte hand gebruik. Het effect is gebronsd, maar niet te oranje, de gouden ondertoon is goed merkbaar. De verpakking is trouwens supercompact, all bronzer, nothing else!

Voor een meer all over effect is er de tube Mister Radiant Visage, een frisse gel met vitamineparels en ingekapselde pigmenten die openbarsten op het ogenblik dat je begint te smeren. Mister Radiant geeft een beetje extra bonne minne, maar dan zonder echte dekking. Het is dus geen vervanger voor je foundation, maar met een gebruinde huid heb je misschien niet meer dan dit nodig. Ik heb hem hier gebruikt onder de Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB Moisture Makeup, in de Get Ready With Me zie je hoe hij eruit ziet als ik hem aanbreng op mijn make-uploze gezicht.

Givenchy Croisière 2015

Van links naar rechts: Givenchy Poudre Bonne Minne in 3 Ambre Croisière - Gloss Interdit in 37 Secret Nude - Phenomen'Eyes Waterproof in Croisière Lagon - Mister Radiant Visage - Le Vernis in Croisière Aquatique

Givenchy Croisière 2015

Givenchy Croisière 2015

Bovenop mijn zwarte mascara heb ik gewerkt met de watergroene Phenomen'Eyes Waterproof in Croisière Lagon. Hij is iets minder blauw en fel dan zijn voorganger uit de vorige Croisière-collectie en zorgt voor een frisse toets in contrast met de gouden gloed op het gezicht. Ik vind het 360° bolletje wel gemakkelijk werken, ongeacht hoe je je hand draait, je kan altijd aan je wimpers.

In dezelfde lijn blijven ook de lippen heel subtiel. Met de Gloss Interdit in Secret Nude zie je wel dat er íets op mijn lippen ligt, maar de kleur blendt heel mooi met mijn eigen lipkleur en het nude-perzik-roze-beige kleurtje komt volledig tot zijn recht in het gehele plaatje. De Gloss Interdit werkt met een kwastje en voor een gloss vind ik dat soms iets minder gemakkelijk aan te brengen en te controleren dan een sponsapplicator, maar de formule is vederlicht, niet plakkerig en voelt supercomfortabel op de lippen, dus ik kan me daar wel over zetten.


Alle producten komen ook terug in dit Get Ready With Me filmpje, voor wie ze live in actie wilt zien :-)

Givenchy Croisière 2015
Poudre Bonne Minne - 7 g voor € 48,00
Mister Radiant - 30 ml voor € 39,50
Phenomen'Eyes Croisière Lagon - € 32,50
Gloss Interdit in 37 Secret Nude - 7 ml voor € 30,00
Le Vernis Croisère Aquatique - € 23,50
Share:

7 opmerkingen

  1. Die nagellak vind ik supermooi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh wat ben je mooi sunkissed hier! :-) De lipkleur vind ik ook heel mooi. Perfect voor hete zomerdagen waarop je niet te opgemaakt wilt zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het filmpje moet ik nog even bekijken, maar het resultaat van de look vind ik erg mooi. Mooi bronzé.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig