6 juli 2015

Chanel Les Beiges Marinière N°01

Chanel Les Beiges Marinière N°01

Aangezien de halve wereld zot was van Chanel Les Beiges, krijgen we deze zomer een uitbreiding te zien. Een hoogdag voor liefhebbers van natural & nude: een hele collectie Les Beiges, van poeder over lipgloss tot nagellak. Ik hield het braafjes op het poeder, hoewel ik gerust de lipbalsem en de roze lipgloss nog aan mijn collectie had willen toevoegen. Lipproductenverslaafde, ik beken.

Van het Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour poeder zijn er twee versies, waarvan ik ging voor de lichtste, Marinière N°01. De donkerdere variant was eveneens mooi, maar al meer een bronzer voor mij en daar heb ik er momenteel echt wel voldoende van. Niet dat ik zo misbedeeld ben op vlak van gezichtspoeders, maar ach... een extra bonne mine poedertje kan nooit kwaad, toch? 

In de beige met zwarte verpakking vind je een een bijgeleverd kwastje. Helemaal niet slecht van kwaliteit dus perfect voor on the go, maar tijdens mijn ochtendritueel grijp ik toch sneller naar mijn oversized Tarte kabukikwast. Die werkt perfect om Marinière over mijn foundation te verspreiden en het geheel een beetje meer glowy 'n healthy te maken. Als je mijn eerste impressie en een live applicatie wilt zien: op mijn YouTube-kanaal stond er al even een zomerse get ready with me online!

Chanel Les Beiges Marinière N°01

Het poeder is superzacht, fijngemalen en blendt als een droom. Ik doe geen moeite om de kleuren apart te gebruiken, daar is mijn kabuki wat te groot voor en ik wil met dit poeder ook een meer all over bonne minne-effect eerder dan de kleuren lokaal aanbrengen. Bovenop mijn foundation zorgt Marinière voor een ietwat rozig en fris effect, wat mij wel goed afgaat aangezien ik die kleur zelf mis in mijn teint. De finish is gezond tot neigend naar glanzend, maar niet overdreven en houdt ook mooi een hele dag aan. Skippen als je liefhebber bent van een echt mat effect! Het typerende rozenparfum maakt het geheel net wat luxueuzer, zoals we van Chanel gewend zijn.

Een musthave? Misschien niet, ik benoem het eerder tot een waardige nice to have die voor mij als beautyliefhebber een ereplekje krijgt in mijn collectie. Het vervangt mijn absolute topper - Givenchy Poudre Première - niet, al zal ik Marinière met alle plezier opgebruiken, zeker tijdens de zomer.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour SPF 15 Marinière N°01 - 11 g voor € 55,00
Share:

6 opmerkingen

 1. Ziet er een prachtig product uit! En wat zie jij er mooi en zomers uit, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oo wat een prachtige poeder, mooie look :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het erg mooi en subtiel op je gelaat

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooi en een prachtige summerlook!
  Mooie make-up kwast van tarte.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw, wat een mooie poedertje. Prachtige kwast ook.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig