11 juli 2015

Yves Rocher Low ShamPoo

Yves Rocher Low Shampoo

Na mijn eerste kennismaking met cleansing conditioners, haalde ik deze van Yves Rocher ook uit de testbak. De Low ShamPoo Delicate Cleansing Cream is van hetzelfde principe: dit product vervangt je shampoo en conditioner om je haar in alle zachtheid te wassen.

Het is een twee in een: het reinigt je haar, maar dan zonder harde reinigende bestanddelen en het verzorgt ook meteen je haar zodat je niet (altijd) een aparte conditioner nodig hebt. Low ShamPoo bevat geen siliconen of sulfaten en je merkt dat ook wel aan de textuur, die veel dikker is dan een shampoo en mij eerder doet denken aan een conditioner. Ik gebruik iets meer van deze Low ShamPoo dan van een gewone shampoo en dat heeft te maken met het feit dat deze niet schuimt maar ik wel zeker wil zijn dat ik al het haar mee heb. Je moet zelf dus iets meer moeite doen om alles goed te verdelen en je haar te reinigen. Nadeel is dat je sneller door de tube heen bent, maar op zich bespaar je wel op extra producten.

Yves Rocher maakt geen onderscheid dus iedereen kan deze Low ShamPoo gebruiken, ongeacht je haartype. Ik ervaar alvast niet dat mijn fijne haar er van verzwaart, maar ik let er wel op dat ik mijn haar extra goed uitspoel én ik wissel cleansing conditioners ook af met een gewone shampoo. Als je nog niet zeker weet of een cleansing conditioner iets voor jou is en je het eerst wilt uitproberen, is de fijngeprijsde Low ShamPoo een goede starter!

Yves Rocher Low ShamPoo Delicate Cleansing Cream - 200 ml voor € 9,90
Share:

6 opmerkingen

 1. Awel kijk, ik ga deze eens aan een test onderwerpen vanavond.. Staat al eventjes in m'n kast, maar had er precies wat schrik van ..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen schrik voor hebben! Het valt heel goed mee, maar het is gewoon even aanpassen omdat het anders is dan wat je tot nu toe gewend bent.

   Verwijderen
 2. Het zal waarschijnlijk wel beter zijn voor je haar maar ik heb graag heul veul schuim :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ik geef mijn gewone shampoo ook nog niet op, hoor! Maar een beetje afwisseling kan geen kwaad.

   Verwijderen
 3. Ik heb m ook nog in mijn kast liggen maar ik ga binnenkort ook maar eens proberen. Ik ben heel erg benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig