14 juli 2015

Life behind the blog: food truck festival, sale & Orly event


Yeah, food! Dit was op het Food Truck Festival in Hasselt - zalig dat ze dat ook eens bij ons gedaan hebben! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar, want ik wilde eigenlijk ook nog de quesadilla's en taco's proberen, maar na deze giga hot dog van The Blue Truck had ik niet zoveel honger meer. Het was supergezellig, er stonden allemaal food trucks opgesteld rond de kathedraal, het was zalig weer en er waren voldoende tafeltjes om te kunnen aanschuiven. Op naar een tweede editie!


Iet minder enthousiast ben ik over dit flesje van Byron Bay. Niet dat ik denk dat er iets mis is met de inhoud, maar ik heb jammer genoeg de kans niet gehad om het te kunnen testen. De zonneolie kwam toe met de post, ik wilde het verplaatsen van mijn bureau naar mijn badkamer en onderweg brak het touwtje, viel de flacon op de grond en klatchte de volledige inhoud op mijn parketvloer. Echte woorden kon ik toen niet uitbrengen - eerder een resem oergeluiden - terwijl ik in alle paniek een handdoek greep om de olie zoveel als mogelijk op te soppen. Geen zorgen, 't is allemaal in orde gekomen, al bleef mijn dressing de eerste week wel verdacht veel naar kokosolie ruiken - en intussen kan ik er zelf ook wel goed om lachen.Na een zonnige wandeling zochten we schaduw en verfrissing bij Coffee Café. Dit is een Soda Violet, eigenlijk een homemade limonade met een beetje violetjessiroop en blauwe besjes. Ik ben dol op van die violetjessnoepjes, dus ik wilde die Soda Violet zeker eens proberen. Lekker!


De solden vallen mij absoluut niet tegen dit keer! Qua kledij heb ik het een en ander gevonden bij CKS en uiteraard kon een nieuw paar sandalen ook niet ontbreken - shoe addict, over here! Maar ook mijn interieur kreeg een opfrissing. Deze marmeren wandklok en zwartwitte vaas vonden we bij de pop-up store van Evolution - zeker eens langsgaan als je van modern design houdt!


New arm candy present! Ik had al het infinity-armbandje van Bud to Rose en de twee fijne armbandjes van Anna+Nina en laatst kocht ik nog twee twee armbandjes van Mya Bay. Ik draag armbanden eigenlijk altijd aan mijn rechterhand, links draag ik mijn horloge en dat is al redelijk groot, dus daar hang ik geen extra gewicht aan :-)


Make-up, nieuw en oud. De bronzer van Dior is er intussen helemaal door! Er zat nog wel een klein beetje in de pan, maar dat was zo weinig en werd zo dun, dat het volledig begon te brokkelen. Het is de eerste keer dat ik een bronzer volledig op maak, ik ben effectief trots op mezelf! Rechts daarvan mijn laatste nieuwe, het Chanel Marinière poeder. Van het Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation staaltje staat er trouwens een mini review op mijn Facebook-pagina - check hem hier!


Uw trouwschoenen inlopen, heet dat. Ik was al heel het huis doorgewandeld, dus ik vond het tijd om mijn Prada's wat rust te gunnen ;-) Vanaf nu ga ik ze regelmatig dragen, zodat ze op de trouwdag zelf helemaal ingelopen zijn. Ik ben er nog steeds erg blij mee!


Deze gazpacho met komkommer, druiven, amandelen en munt smaakte heerlijk verfrissend op een hete zomerdag! Het brood was versgebakken en dan die echte boter erop... to die for! Het drankje met kiwi, limoen en munt was trouwens nog zo'n schot in de roos. Meer van dat!Check al die nagellak! Vorige week mocht ik de nieuwe Orly Epix en Orly Amp'd in avant-première ontdekken. Het is een nieuwe formule die zit tussen een gewone nagellak en een gelnagellak. Geen gedoe met UV- of LED-licht, maar Orly belooft wel een langere houdbaarheid. Ik liet er mijn nagels lakken in een schattig mint kleurtje nam ook nog een nude en neon kleurtje mee naar huis. Een review komt er later deze zomer aan, want Orly Amp'd is pas vanaf oktober te koop bij Di. Als je een korte sfeerimpressie (en héél veel nagellak) wilt opsnuiven, kan je het vlogje bekijken.


Mijn verloofde, de hipster. Haha! Voor zijn vrijgezellendag moest hij deze kleren aandoen, ik vond het nog wel grappig. Gelukkig geen overdreven toestanden, de vrienden hadden een gezellige dag in elkaar gestoken en hij apprecieerde dat wel. Volgende week zaterdag is het mijn beurt, spannend!
Share:

10 opmerkingen

 1. Wat vervelend van die zonnecrème

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je al zo'n geslaagde soldenperiode hebt gehad :-) Mooie nieuwe armcandy ook inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben eigenlijk wel benieuwd welke kledij je gescoord hebt in de solden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Annemijn, ik probeer er nog een filmpje of artikel rond te maken! 't Is niet superveel, maar altijd leuk om te laten zien :-)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke foto's heb je gemaakt! Wat balen van die zonnebrand

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke video!
  Prachtige nagellakjes!
  Wat gaat de tijd snel.....
  Prachtige shoes.
  Schitterende armcandy.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook op het Foodtruck festival geweest! Het was inderdaad heel erg gezellig, maar er mochten wel meer kraampjes zijn geweest! Ik heb gelezen dat ze daar volgend jaar iets aan gaan doen, dus ik ben zeker terug present!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. omygod dat broodje! ik moet het hebben :d Jammer van de zonneolie want ik heb die mee naar egypte gehad en hij was fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig