17 juli 2015

What's in my trash: opgemaakt juni 2015


Goedemorgen! Het belooft een zonnige en warme dag te worden én het is vrijdag, dus ik ben alvast zeer goed gezind. Morgen is een dag vol verrassingen, dan wordt ik afgehaald voor mijn vrijgezellendag, dus ik ben heel benieuwd! Als je het live wilt volgen, kan je mij volgen op Twitter en Instagram, waar ik door de dag wel de nodige updates zal plaatsen :-)

Voor nu terug een filmpje over de opgemaakte producten van vorige maand!


Clinique driestappenplan (staaltje)
Head & Shoulders Instant Deep Clean shampoo
Dove Invisible Dry deo roller
Rituals Hand Therapy handscrub
L'Occitane voetencrème
Rituals Diwali Delight douche foam
Nivea Sensitive micellair water
Signal White Now Men tandpasta
Colgat Max White mondwater
Origins Checks & Balances face wash
Dior One Essential serum (staaltje)
Bobbi Brown Hydrating Eye Cream
Garancia Immortal Express Shot serum
Share:

7 opmerkingen

 1. Ik ben echt dol op citrus, dus die douchegel van Weleda lijkt me heerlijk! Al vind ik de Morning Kiss douchegel van Kneipp ook wel super ruiken. Van de Green Tea lijn van TBS ben ik ook wel fan, lekkere zachte geur vind ik, ik hou er wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel fijne producten opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. meen ik het maar of ben je best wel wat afgevallen? zie het precies in je gezicht :) Naar die kneip schuim ben ik al een tijdje benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat zie je goed! Ik ben een tijdje geleden met Infraligne begonnen en ben intussen 6 kilo kwijt. Dus dat begin je wel te zien ;-)
   Dat Kneipp schuim is fijn! Ik houd wel van douche foams en ben blij dat meer merken dit beginnen uit te brengen.

   Verwijderen
 4. Zoveel! Ik maak echt weinig producten op als ik dit zo zie haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn weer heel wat fijne producten! :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig