21 juli 2015

Wedding series: bachelorette party!


Afgelopen zaterdag was het zover: Bachelorette Saturday! Ik kreeg op voorhand slechts een klein beetje informatie - een e-mail met een aantal filmpjes om het thema te duiden en een SMS dat ik 's morgens zou worden opgehaald.

Het thema? Bride and the City, starring Stamatia. Yes, ik ben - nog steeds! - fan van de serie Sex and the City (het is een van de weinig series waar ik de volledige DVD-box van heb) dus mijn bestie en getuige wist daar perfect op in te spelen. Ik had mij dus casual chic gekleed en ging voor een gele jurk van Talking French en roze/gouden Gigue-sandalen met de nodige bling. Ik had Carrie-gewijs eigenlijk voor hakken moeten kiezen, maar omdat ik niet zeker wist wat we een hele dag zouden doen, ging ik voor de veilige - platte - optie :-)


Om 10 uur ging de bel en kreeg ik een roze zakje toegestopt. De inhoud? Het meest geweldige accessoire, een diadeem met Bride To Be in roze Barbie-font. BEST. EVER. Ik hoef er niet bij te zeggen dat ik dat een hele dag vol trots gedragen heb, toch? ;-) Ook een speciale vermelding voor het kaartje, hahahaha!


Mijn vrijgezellendag ging door in Hasselt, dus we waren vrij snel op onze eerste bestemming: Le Pain Quotidien! Ze hebben er lekkere ontbijtjes en brunchformules en fantastisch brood - zeker in combinatie met echte boter, hmmm... Het was nog geen middag, dus ik kon nog een ontbijtje bestellen. Het werd - hoe kon het ook anders?! - een Manhattan Breakfast met een zachtgekookt bio eitje, gerookte zalm, ricotta, bio brood en bio baguette en een van de heerlijke homemade limonades met citroen en verse munt.

Het was een geweldige start van een relaxte en gezellige dag. Op het gemak samen aan een tafeltje zitten, iets drinken en eten, bijbabbelen en herinneringen ophalen... en dat met een groepje dames die ik allemaal al meer dan tien jaar ken, waarvan ik superblij was dat ze de moeite hadden gedaan om een hele dag voor mij vrij te maken en helemaal tot hartje Limburg af te zakken. Dat zijn momenten om nooit meer te vergeten. Mijn vrijgezellendag werd dus geen grote verkleedpartij, maar een fijne, gezellige dag met vriendinnen.Met nog wat extra tijd tussen onze brunch en de volgende afspraak trokken we - geheel in thema - even door de winkelstraten. Ik kocht er een broodnodige mascara - mijn YSL Volume Effet Faux Cils liep op zijn laatste beentjes en ik had dus een vervanger nodig. Het werd nog eens Chanel Le Volume - en een van de dames deed een Carrie'tje en kocht een paar schoenen met megakorting. Lang leve de solden!

Maar toen was het tijd voor een workshop! Place to be: Le Visage in hartje Hasselt, een klein make-up walhalla met producten van onder meer Anastasia Beverly Hills, Real Techniques, Sigma en BellaPierre. We begonnen de workshop met een portie stijladvies - de vorm van je gezicht, de afmeting van je polsen en enkels en de vorm van je lichaam spelen allemaal een rol - en een glaasje bubbels. En de hapjes mochten er ook zijn :D Caaaandyyyy! Ik had vroeger al eens een workshop kleur gevolgd, dus zo'n workshop stijl was de perfecte aanvulling. Zo weet ik nu dat ik een ovaal gezicht heb, een normale pols- en enkelgrootte en een X-figuur met een hele lichte A-vorm. Uiteraard draag je nog altijd wat je zelf wilt, maar het is fijn om je eigen stijl eens af te toetsen aan de kennis van een professionele stijladviseur. Na de stijlworkshop werden mijn vrijgezellendames nog opgemaakt en stond er een fotografe klaar om al dat moois vast te leggen op de gevoelige plaat. De foto's krijgen we binnenkort, ik ben al zéér benieuwd!'s Avonds mochten we aanschuiven bij Aki Sushi. Ik was er zelf nog niet geweest, dus dit was de ideale gelegenheid om de sushi er uit te proberen. Het was nog steeds heerlijk weer, dus zaten we op het terras - perfect voor een portie 'mensen kijken' en een gezellige babbel. We wisten niet wat kiezen, dus werd het een sushiboot met van alles wat. De bovenste is de boot voor drie personen, de onderste voor twee personen - ik trok nog snel een foto voor we uitgehongerd aanvielen, haha.


We sloten onze avond af met een cocktail in de Sky Lounge, met zicht op heel Hasselt en omstreken. Schol!

Meer Wedding Series? Hier vind je alle artikels op een rij!
Share:

10 opmerkingen

 1. Leuke activiteiten, klinkt plezant! Geen opgefokte geforceerde toestanden, altijd goed 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vrijgezellen! Ik ben ook niet zo voor die verkleedpartijtjes dus erg fijn dat je vriendinnen voor dat thema gekozen hebben :)
  Naar het nieuwe sushi restaurant ben ik wel benieuwd! Zag er in ieder geval heerlijk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat hebben jullie een fijne dag gehad, leuk voor te zien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg, ik heb volgende week een vrijgezellenfeest

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze had ik gisteren al gelezen, fantastische dag!
  (Door die foto van ABH kan ik al helemaal niet wachten tot mijn bestelling aankomt!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je zo'n leuke dag hebt mogen beleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zag er supergezellig en leuk uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig