2 juli 2015

REN Flash Rinse 1 Minute Facial

REN Flash Rinse 1 Minute Facial

Een tijdje geleden stond ik weer bij Parfuma met een wishlist, waaronder ook deze REN Flash Rinse 1 Minute Facial. U waarschijnlijk niet onbekend, want scheerde in een niet zo ver verleden hoge toppen in online beautyland. 

Ik had dus best hoge verwachtingen, ook al omdat ik zéér tevreden ben van het REN Glycolactic Radiance Renewal Mask. Gemeenschappelijk kenmerk van beide maskers: niet voor gevoelige huidjes! Voor de rest maakt het niet zoveel uit welk huidtype je hebt - droog, normaal of vet, Flash Rinse 1 Minute Facial heeft ze allemaal even graag.

Het heeft zijn naam trouwens niet gestolen: na een minuutje inwerken zie je al een mooi resultaat. Net wat ik nodig heb om mijn huid snel maar effectief op te peppen en te voorzien van een extra boost en lift. Er wordt op de verpakking gerefereerd naar het ingrediënt vitamine C, dat in een flinke dosis van 10% aanwezig is, door water wordt geactiveerd en je voorziet van een meer egale teint en gezonde gloed. Als je water toevoegt aan de vitamine C, begin je het oxidatieproces wel een klein beetje te ruiken, maar dat stoort op zich niet en bovendien is het binnen een minuutje al voorbij. Verder zit er ook een portie boswelliazuur - afkomstig van de hars van de wierookboom; werkt ontstekingsremmend en verfijnt lijntjes - en magnesium - geef je huid een extra energieboost - in.

REN Flash Rinse 1 Minute Facial

Ik gebruik het Flash Rinse 1 Minute Facial vooral als ik a) geen tijd heb, b) lui ben en/of c) mijn huid nog een extra oppepper wil geven voor een belangrijke afspraak of een event de dag erop. Het is gewoon zo gemakkelijk en tegelijk zo effectief, dat het echt kinderspel is om je huid er mooi te laten uitzien. Als je huid er tegen kan, mag je het tot drie keer per week gebruiken, maar zo vaak heb ik het zelfs niet nodig.

De verpakking is op zich best handig, maar mijn beste tip is om de tube eerst goed te schudden voor gebruik. De formule is nogal lopend en kan er anders wat te waterig uit komen, door te schudden heb ik de indruk dat alles nog eens goed gemengd wordt en dat er dan een wat homogener goedje uit komt. Dat goedje is een soort van korrelige lichtgroene prut - geen beschrijving die je ertoe aanzet om dit te kopen, ik weet het - die je eerst rustig inmasseert op een droge huid en met droge handen. Nadien maak je je vingertoppen nat en masseer je even verder. Dat activeert de vitamine C, waarna je alles rustig een minuutje laat inwerken. Goed afspoelen en verbaasd staan van het resultaat!

REN Flash Rinse 1 Minute Facial - 75 ml voor € 38,00 bij Parfuma
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig