12 juli 2015

The Body Shop Honey Bronze for a holiday glow

The Body Shop Honey Bronze

Smart girls fake it, zegt The Body Shop, en geef ze maar eens ongelijk. Er zijn tegenwoordig genoeg manieren om een sunkissed look te krijgen zonder uren in de zon te liggen bakken.

Een product als de Honey Bronze Tinted Face Gel kan je dit seizoen bij een aantal merken vinden, zoals deze van Bourjois of deze van Givenchy. Het zijn donkere gels waarvan de kleur mij in eerst instantie afschrikt, maar die heel transparant uitsmeren en je huid dat beetje 'oumph' geven, maar nauwelijks dekking opbouwen. De matte finish werkt voor mij daarom goed als primer onder een BB cream of lichte foundation.
Pluspunt bij deze Honey Bronze Tinted Face Gel is de lekkere honinggeur, identiek als de zalige honinglijn voor het lichaam!
Get a head-to-toe holiday glow
The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist

The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist

De Honey Bronze Tinted Leg Mist is dan van hetzelfde principe, maar dan voor je benen. Geen zelfbruiner die nog uren moet ontwikkelen, maar instant make-up (niet waterproof!) voor je benen, zeg maar het type dat je kan aanbrengen in de tien minuten voor je de deur uit moet en dat je er 's avonds weer netjes afwast. Weer met die lekkere honinggeur en een formule die even snel intrekt als de gel. Veel moeite hoef ik niet te doen: sprayen, goed uitsmeren, heel even wachten tot het droog is en klaar! Hierboven zie je weer een voor en na - bovenaan zonder Tinted Leg Mist, onderaan linkse op de foto mét en rechts zonder. Het kleurverschil is subtiel maar waarneembaar (althans op mijn bleke benen) en het resultaat is een mooie, egale matbruine teint. Handig voor wie aan instant gratification doet, geen geduld heeft of gewoon geen zin om met een zelfbruiner aan de slag te gaan.

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome

Ook interessant is de Honey Bronze Highlighting Dome, een klein en compact blokje crème om je jukbeenderen extra mee aan te zetten. De vorm werkt perfect om rechtstreeks aan te brengen en op zich heb je niet meer nodig dan je vingers om de randjes wat te blenden. Het is geen highlighter in de enge zin (alleszins niet deze kleur), maar eerder een product om mee te accentueren eerder dan op te lichten, al zorgt de gouden shimmer wel voor de nodige aandacht. Dit is 03 Bronze en is met zijn warme, goudbruine tint de donkerste van de drie. Voor mij werkt 'ie vooral als een crèmebronzer die ik rechtstreeks aan mijn jukbeenderen kan plaatsen en dan met mijn vingers of een synthetische bufferkwast kan uitwerken. Wil je een duidelijk kleurverschil, moet je de laagjes wel goed opbouwen of nauwelijks uitblenden. Zelf laat ik crèmeproducten trouwens nooit ongeset zitten, ik heb een gemengde huid en dan glijden crèmeproducten zonder setting poeder erover iets te snel van mijn huid af.

The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist - 125 ml voor € 20,00
The Body Shop Honey Bronze Face Gel - 25 ml voor € 16,00
The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome - 6,5 g voor € 10,00
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik ben helemaal into cream weer, dus die highlighting dome lijkt me wel wat! Naar de self-tanners ben ik ook benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De highlighter vind ik ook heel fijn ! Ik ben al iets te gebruind om nog resultaat te hebben van de leg mist maar voor lichtere huidtypes lijkt hij me ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De highlighter heb ik zelf ook en ik vind hem erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De highlighter lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig