16 augustus 2015

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz & Clear Brow Gel

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

De lijn van wenkbrauwgodin Anastasia Beverly Hills is sinds kort ook in België te koop, dus was het slechts een kwestie van tijd voor er twee producten in mijn make-uplade belandden.

Als je mijn blog al even volgt, weet je dat ik lui ben als het op mijn wenkbrauwen aankomt. Ik weet het, ik weet het, wenkbrauwen maken je make-up af, zorgen voor een kader blablabla, maar ik ben nog nooit head over heels geweest met enige vorm van wenkbrauwmake-up. Potloodjes, poeders, gels, mousses, ... het bestaat allemaal en dus is er voor elk wat wils.

Ik heb me intussen beperkt tot twee producten die mijn leven gemakkelijker maken. Want als ik dan toch mijn wenkbrauwen bijwerk, dan maar meteen de meest efficiënte en gemakzuchtige manier: enerzijds de wenkbrauwpotloodjes, meer bepaald die met een superfijne tip. Mijn wenkbrauwen zijn niet onbestaande, ik heb een redelijke vorm, dus ik gebruik wenkbrauwproducten vooral om de lege plekjes wat in te vullen en het geheel wat homogener te maken. Anderzijds ben ik nog altijd fan van transparante wenkbrauwgel, met of zonder potlood als basis. Wenkbrauwgel is gewoon gemakkelijk en houdt de haartjes in toom, dus alles ziet er zonder veel moeite verzorgd uit.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Na mijn vrijgezellendag ging ik overstag en kocht ik een Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in de kleur Soft Brown samen met een Clear Brow Gel.

De Brow Wiz is tweezijdig: aan de ene kant heb je het potloodje - dat hoef je niet te slijpen, maar kan je telkens een beetje naar boven twisten, net zoveel als je nodig hebt. Handig, want zo blijft het eigenlijk altijd 'scherp'. Het puntje is superfijn, kleiner en fijner dan mijn MAC Eye Brows in Fling (met een soortgelijk draaisysteem) dus daarmee kan je echt haartjes tekenen die mooi inblenden met je eigen wenkbrauwen. Aan de andere kant krijg je een ingebouwde spoolie - zeer handig wegens nooit meer een aparte kwast nodig. Door nog eens met het borsteltje door je wenkbrauwen te gaan, krijg je weer een extra blend en worden alle resterende harde lijntjes vervaagd.

Bij Planet Parfum zijn er negen kleuren van de Brow Wiz te koop - ik twijfelde zelf tussen Taupe, Soft Brown en Medium Brown, maar koos uiteindelijk voor de gulden middenweg: Soft Brown. Taupe kwam op mijn huid wat warmer over en Medium Brown was me dan weer wat te donker.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

De Clear Brow Gel was een impulsievere aankoop - eerlijk, ik wilde gewoon weten of deze beter zou werken dan mijn cheap ass HEMA wenkbrauwgel. Het borsteltje van van Anastasia is ellipsvormig, die van de HEMA loopt af in een spitse punt. Props voor Anastasia, want dit is echt wel een supergoede wenkbrauwgel - en dat mag ook wel voor die prijs. Er hangt niet te veel gel aan de kwast, dus de wenkbrauwhaartjes worden mooi gecoat zonder overtollig product. Ik krijg er geen velletjes of witte flakes van en mijn wenkbrauwen blijven een hele dag onberispelijk zitten. Geen enkel haartje dat de verkeerde kant uitsteekt of het gaandeweg opgeeft - wow, best onder de indruk.


In dit Get Ready With Me filmpje zie je de producten in actie! Wacht vooral ook op het moment dat de camera en het licht mij een ware oompa looma maken, lol! En je krijgt er nog een gratis tip bovenop: wat doen als je met je mascaraborstel in je oog steekt en er mascara onder je ogen hangt? Spoiler: lang leve oorstokjes!

Fijne zondag!

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz - 0,085g voor € 29,50
Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel - 7,93g voor € 29,50
O.a. bij Planet Parfum
Share:

1 opmerking

  1. lol, feesj brush ;-) Lijkt me wel een goeie kwast. Mooi hoe je je eyeliner hebt gedaan voor deze look. En dan de twee Anastasia producten, wel, die klinken zeker niet verkeerd. Het potlood lijkt me heel handig om mee te werken.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig