19 augustus 2015

Roger & Gallet Gingembre Rouge

Roger & Gallet Gingembre Rouge

Doucheproducten bij de vleet, maar dat weerhoudt mij niet van nieuwe ontdekkingen! En de kleurkeuze van de verpakking heeft hier misschien wel iets mee te maken - excuses, mijn inner kind houdt nog steeds van Barbie.

Crush van de week zijn deze twee schatjes van Roger & Gallet in de geurlijn Gingembre Rouge. Inspiratiebron: het prachtige Zanzibar - waarschuwing: niet googelen als je op je werk zit, wegens werkelijk een tropisch paradijs waar het water en de hemel strijden voor de prijs van het helste blauw. De geur Gingembre Rouge is daar dan een weerslag van: een soort van geconfijte gember, fruitig fris met een zoete, exotische toets. Dit is een mengeling van gember, mandarijn, granaatappel en lychee - zalig, en ik wil direct mijn koffers pakken!

Ochtend of avond, de Gingembre Rouge Fresh Shower Gel is een heerlijke opkikker zonder parabenen, sulfaten, kleurstoffen noch zeep. Het humeur wordt aangezwengeld door het gemberwortelextract - bevat gingerol, een antioxiderende molecule die stimulerend en verkwikkend werkt - en de huid heeft baat bij de celvernieuwende granaatappelpitolie. Happy mind, happy body!

Dezelfde ingrediënten vind je bij de Gingembre Rouge Lait Sorbet - extra punten voor het handige en hygiënische pompje! De textuur is heel licht en fris, sorbetachtig bijna, maar Roger & Gallet gaat er prat op dat deze even grondig hydrateert als een andere bodylotion. De Lait Sorbet bevat namelijk plantaardige voedende oliën die rijk zijn aan omega 6 en 9 en antioxidanten (passiebloem-, maïs-, rijst- en abrikozenpitolie) en hydraterende ingrediënten als aloë vera, avocado- en moerasbloemzaadolie. In de winter ga ik resoluut voor dikkere texturen, in de zomer kan ik zo'n sorbetijsje voor het lijf zeker appreciëren. Voedt mijn huid net voldoende maar blijft wel altijd heel licht en luchtig en trekt dus ook direct in. Nét wat ik nodig heb!

Gingembre Douchegel - 200 ml voor € 10,50
Gingembre Sorbet Bodylotion - 200 ml voor € 16,00
Gingembre Rouge Geparfumeerde Eau fraîche spray - 30 / 100 ml voor € 19,90 / 43,00
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig