27 september 2015

Fashion haul: solden, stocksale & herfst

Fashion haul

Bon, niet zeker of ik van een ware 'fashion' haul mag spreken, maar dit zijn enkele kledingstukken en schoenen - I love shoes! - die ik de afgelopen maanden heb vergaard. Het verzoek voor het filmpje dateert al van tijdens de solden, dus het minste dat je kan zeggen is dat ik er mijn tijd voor genomen heb - verschoning! - maar nu heb ik er wel een collectieve shoplog van kunnen maken.

Zoiets als de stocksale is uiteraard een uitzondering, 't was voor mij nog de laatste kans om enkele mooie Talking French stukken te bemachtigen en daar heb ik gebruik van gemaakt (voor wie niet mee is, TF ging dit voorjaar failliet. Zeer jammer). De korting was wel érg de moeite! Tegen mijn principes en gewoontes in, shopte ik dit jaar ook voor de herfst vóór het herfst werd.


Share:

3 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig