2 oktober 2015

Win: WOO geurkaars & Ottomania hamamdoek

Oh My... Goodies

Kennen jullie de webshop Oh My... Goodies al? Nee? Tot voor kort, ik ook niet, tot eigenares Evi mij een mailtje stuurde - een uur later had ik de volledige webshop doorgekamd en spotte er heel wat leuke goodies waar ik helemaal happy van werd.

Reden te meer om een samenwerking op te zetten, helemaal in het teken van jullie, mijn lezers. Ik weet namelijk zeker dat de spulletjes op Oh My... Goodies jullie ook wel kunnen bekoren, dus ik geef samen met Oh My... Goodies een duo weg dat voor een momentje van relaxatie zal zorgen.

Ik ben dol op geurkaarsen en heb al heel wat verschillende merken uitgeprobeerd. Meestal brand ik mijn kaarsen in de woonkamer - terwijl ik, cliché, cliché, onder een dekentje op de zetel lig - zodat de geur zich optimaal door het huis kan verspreiden en het kaarslicht voor een serene sfeer zorgt. Maar evengoed brand je een kaars tijdens een pampersessie in de badkamer, lijkt me heerlijk!

Oh My... Goodies

Bij Oh My... Goodies vind je de kaarsen van Worlds of Oportunities (WOO): heerlijk geurende en luxueuze kaarsen met een toch wel bijzonder verhaal. Alle kaarsen zijn handgemaakt en worden gegoten in gerecycleerde glazen flessen uit Zuidoost-Azië waarop dan het logo van WOO wordt gezandstraald, wat ze een robuust en doorleefd karakter geeft. Elke kaars is uniek, handgemaakt en er wordt onder meer gewerkt met hoogstaande bijenwas van lokale boeren in Vietnam en Duitse, handgemaakte, katoenen wieken zodat de kaarsen zo lang mogelijk branden.

Deze WOO Laroo Beer Bottle Candle in de geur Treasure brandt een 35 uur en geeft een warme, Oosterse geur af, een mix van bloemen en kruidige noten. Ik heb er - uiteraard - al aan geroken toen ik de kaars op de foto zette en jaaa... dit is echt een heerlijke geur!

Oh My... Goodies

De zachte touch krijg je met deze Ottomania Sigli hamamdoek in de kleur fuchsia - je begrijpt dat ik voor een roze touch ging? Eveneens handgemaakt, weelderig groot (170 x 95 cm) en superzacht! Ottamania is Nederlands van origine, maar de hamamdoeken worden handgemaakt in Turkije op traditionele weefgetouwen. De authentieke hamamdoek kan je ook gebruiken als stranddoek, reishanddoek, aan het zwembad, als sporthanddoek of sauna, ... de grote doek kan namelijk heel erg klein worden opgevouwen en is dus gemakkelijk mee te nemen.

Meedoen om dit duo te winnen? 
 • Like de Facebook-pagina van Oh My... Goodies
 • Ik plaats de winactie ook via mijn social media - Twitter,  Facebook en Instagram - deel de winactie via een van je eigen accounts
 • Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint.
Deelnemen kan tot en met 11 oktober, de winnaar ontvangt op 12 oktober 2015 bericht. Succes!
Share:

9 opmerkingen


 1. Je zal het maar winnen.ik douch al tijden met het licht uit en met een geurkaars.heerlijk.deze prijs zou goed van pas komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke prijs! Ik doe in ieder geval al mee. Tof artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie winactie. Ik sla 'm zelf over, maar wens iedereen die meedoet veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb net een mailtje gestuurd, want ik ben verzot op geurkaarsen. Dus ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk en ik doe graag mee.
  Ben toe aan nieuwe geurkaarzen omdat ik al een jaar lang niets nieuws had gekocht en zo een doek voor de hamam is fijn om mee te nemen als men naar een wellnessoord gaat of zwemmen etc..
  Ik doe alles om hier kans op te kunnen maken.

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke actie! Ik heb het bericht al gedeeld op facebook en ook hun pagina 'geliked'.
  Wij verhuizen midden november naar ons huisje, dus dit is meer dan welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke verwennerij,een geurkaars en een lekkere hamamdoek maakt me blij .
  An Verheijden
  anverheijden@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. liked & shared voor mijn lieve vriendin ;-)
  Mail gestuurd, Winactie gedeeld op FB

  BeantwoordenVerwijderen
 9. kans gewaagd voor deze leuke prijs :-)
  Mail: ok, Gedeeld via facebook: ok

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig