18 oktober 2015

Givenchy Vinyl Collection

Givenchy Vinyl Collection

Shine bright, deze zondag. Misschien niet per se als een diamant, dan wel als glanzende vinyl. Al krijg ík van de Givenchy Vinyl Collection vooral een roze vibe.

Givenchy Vinyl Collection

De collectie is een mix van kleuren en glans, waarbij Nicholas Degennes experimenteert met de interactie tussen materies. De eyeliner in deze collectie vat voor mij de hele Vinyl Collection samen: superglanzend en zwart, alsof je je eyeliner tekent met vloeibare vinyl. Het campagnebeeld spreekt eigenlijk voor zich!

Givenchy Palette Metallic Reflection


Givenchy Palette Metallic Reflection

Het Palette Metallic Reflection speelt met het licht - op de verpakking wordt een glanzende, heldere strip gecontrasteerd door een fluweelzwarte, traditionele lederen basis, binnenin krijg je een samenspel van intens pigment en extreem gemetalliseerde parelmoerdeeltjes die het licht weerkaatsen. Drie van de vier kleuren zijn metallic, de donkerbruine kleur is mat en werkt als contrastkleur.

Givenchy Palette Metallic Reflection

Givenchy Vinyl Collection

Givenchy Vinyl Collection

Veel roze en veel glans, wat maakt dat het palet, hoewel het draagbare kleuren bevat, misschien niet voor iedereen weggelegd is. Subtiel is het niet, de glans spat ervan af! Als je liever een meer evenwichtige mix hebt van mat en glanzend, kan ik het oogschaduwpalet uit de komende Givenchy kerstcollectie aanraden - daar zet ik snel de foto's en review van online, maar een sneak peek kreeg je al via Instagram.

Givenchy Blush Mémoire de Forme Rosé Délicat

De Blush Mémoire de Forme in n°2 Rosé Délicat, is dan weer supersubtiel. Je zou het misschien niet zeggen als je zo naar het potje kijkt, maar deze waterige gel (72% water!) laat nauwelijks materie of kleur achter op de huid en kan je heel gemakkelijk bewerken. Zo fel als hij in het potje lijkt, zo subtiel wordt hij op je wangen. Ik ben niet de grootste fan van de verpakking - prachtig om naar te kijken, maar onhandig voor klungels zoals mezelf. De waterige textuur zou misschien beter te hanteren zijn in een pompflacon. Tip: je krijgt er nog een apart tussendekseltje bij dat de blush in het potje houdt - gooi dat vooral niet weg, om smossen en vlekken te vermijden.

Givenchy Le Vernis 28 Rouge Acajou

Altijd weer een feest om de nagels te lakken met Le Vernis van Givenchy, met dank aan de platte, stevige kwastjes. Rouge Acajou is een vrij typisch herfstkleurtje, een warm dieprood. Goed gepigmenteerd en dekkend, ook, want dit is welgeteld één laagje! Wat vinden jullie van deze Vinyl Collection?

Givenchy Vinyl Collection - exclusief bij ICI Paris XL
Palette Metallic Reflection - € 54,50
Blush Mémoire de forme - € 37,00
Le Vernis Givenchy - € 23,50
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik heb vandaag het oogschaduwpaletje ook gebruikt :-). Ik vind het wel heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het paletje ziet er zo mooi uit. Die blush zou niks voor mij zijn, zo'n onhandige verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is inderdaad niet helemaal foolproof, maar wel een mooi kleurtje!

   Verwijderen
 3. De oogschaduws zien er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie collectie!! Ik ging vandaag eindelijk aan de slag met het oogschaduwpalette, andI love it!! Zo'n mooie kleuren, echt een feestdagen-look voor mij! Ik dacht nog zou ook mooi zijn afgewerkt met eyeliner, en nu ik heb bij jou zo zie is dat inderdaad zo, mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De glans spat er in elk geval al van af, dus perfect voor de feesten!

   Verwijderen
 5. De blush en het palette zien er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig