19 oktober 2015

ProNails Clear Mind: Clean Slate

ProNails 367 Clean Slate

Hoe zeer ik de zomer ook mis, ergens ervaar ik de herfst toch weer als een nieuw begin - voor de ene begint het nieuwe schooljaar, voor de andere draait het werk weer op volle toeren. Ik friste mijn kleerkast op - enkele kledingstukken vonden een beter thuis, ik nam afscheid van schoenen die compleet versleten waren en shopte inmiddels ook al flink - en ook mijn make-uplade kreeg een update met een aantal nieuwe spulletjes die ik uit de VS meenam. 

ProNails 367 Clean Slate

De herfst- en wintermaanden zijn voor mij dé perfecte gelegenheid om voor donkere nagellak te kiezen. Vrolijk en fel kan voor mij eigenlijk altijd, maar donker en diep vind ik in de warme(re) maanden minder bij me passen. Van zodra ik mijn leren jasje terug uit de kast haal, krijg ik echter weer volle bak zin in stoere rock chick nails.

Toch kies ik nooit voor zwart, maar voor net-niet-zwart. Vorig jaar had ik een gigantisch 'blauwe periode' en dit jaar gaat die liefde gewoon verder. ProNails Clean Slate past namelijk perfect in dat plaatje: diep en donker grijsblauw, met een in mijn ogen paars hintje. Clean Slate heeft twee laagjes nodig voor een volle kleur en volledige dekking en houdt zo'n drietal dagen op mijn nagels, maar ik ben dan ook niet erg voorzichtig - bovenstaande foto is dag twee. Welke nagellak is voor jullie dé herfstkleur dit jaar?

ProNails 367 Clean Slate - 10 ml voor € 12,50 - verkooppunten via ProNails.be
Share:

9 opmerkingen

 1. Mooie kleur! Ik ben fan van koper kleurige nagellakjes tegenwoordig. Alhoewel ik in de koude wintermaanden vaak voor zwart kies in combinatie met een glitter..
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Koper is inderdaad erg hip, nu. En zwart met glitter kan altijd :-)

   Verwijderen
 2. Ideaal kleurtje nu met de herfst! Pro Nails heeft goeie lakjes!^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleur. Perfect voor een koude winterdag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik neig tijdens het najaar ook meer naar donkere tinten. Meestal bordeaux, zwart of grijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, mooie kleur!! Ik kies nu voor de herfst vaak voor groen en burgundy-tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik meng af en toe toch nog met nude. Dat blijft voor mij altijd werken, maar dan ineens wil ik weer heel donker :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig