21 oktober 2015

Love: Becca Shimmering Skin Perfector Pressed

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed

Hóóg op mijn NYC shoplist: BECCA highlighters! Je hebt ze ook in vloeibare vorm, maar mij leken deze Shimmering Skin Perfector Pressed net ietsje handiger. Eentje is geentje, dacht ik, en ik kocht er direct twee: Moonstone uit het vaste assortiment en de hyperpopulaire Champagne Pop, die BECCA creëerde in samenwerking met YouTube-persoonlijkheid Jaclyn Hill.

Dat staat garant voor heel veel bling, maar niets daarvan op de verpakking. BECCA is een luxemerk zonder overdadige gouden verpakkingen - wél krijg je een soort van vliegende schoteltjes met een rubberen onderkant en een solide metalen deksel. Best mooi!

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed

Moonstone is de koelere highlighter van de twee - omschreven als pale gold, is het een bijna witgouden, koele kleur die waarschijnlijk wat te kil zal afsteken bij de iets warmere types. Met Champagne Pop wilde BECCA gaan voor een universele highlighter en daar zijn ze wat mij betreft met glans in geslaagd! Het is bijna een allegaartje - soft white gold with pinky peach undertones - maar net die mengeling zorgt ervoor dat deze highlighter voor zo goed als iedereen werkt. Wat warmer en roziger dan Moonstone, maar nog steeds heel goed te doen voor mensen met een blekere huid. Voor mij waren ze verschillend genoeg om ze beide aan te kopen, maar als je eentje moet kiezen, dan zou ik gaan voor limited edition (jawel, net daarom) Champagne Pop.

Beide highlighters zijn ontzettend goed gepigmenteerd, de formule is een crèmig poeder dat zich onmiddellijk aan je kwast hecht en dus enorm zuinig werkt. Wel zijn beide poeders vrij zacht en delicaat; zeker bij Champagne Pop komt er met weinig moeite redelijk wat poeder los. Opletten is de boodschap, zeker als je deze fragiele schoonheid mee op reis zou nemen. Ik nam geen risico en stak ze op de terugreis in mijn handbagage in plaats van de ingecheckte bagage.

Maar ach... die glow! Een absolute aanrader als je houdt van highlighter en voluit durft of wilt te gaan. Of zoals Jaclyn Hill het zegt: highlight on fleek!

Ik kocht mijn BECCA producten bij Sephora in NYC voor $ 38,00 per stuk. Woon je in Nederland, kan je online bestellen via sephora.com. En wij Belgjes? Tsja, wij mogen kinkloppen. Sephora.com verzendt helaas niet naar België en sephora.fr verkoopt BECCA niet eens. ZUCHT.
Share:

14 opmerkingen

 1. Pretty ! Sephora US moet dringend naar België beginnen verzenden !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai nog niet!! Ik heb die VIB-kaart nu niet voor niets, hè! :D

   Verwijderen
 2. Ze zien er allebei zo mooi uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. De glans spat ervan af! Ik heb er lang naar uitgekeken, hopelijk kan jij ze ook bemachtigen :-)

   Verwijderen
 4. Prachtig en jammer dat het niet gemakkelijk te koop is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel jammer! Maar dat hebben we hier wel met meer merken en producten, helaas. Mondjesmaat komen ze wel, maar we moeten wat geduld hebben :-)

   Verwijderen
 5. Deze wil ik ook ooit nog kunnen bemachtigen, maar jammer dat ze zo duur zijn. Nog even sparen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn inderdaad niet goedkoop. Ik ben erop gesprongen omdat ik nu toevallig daar was. Maar anders zou ik ze ook niet direct bestellen, denk ik, gewoon omdat ik ook niet zou willen riskeren dat ze kapot zouden gaan onderweg.

   Verwijderen
 6. De warme vind ik echt heel mooi. Iedereen is zo lovend over deze highlighters eh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En terecht, denk ik. Ze zijn heel zacht en geven je zo'n mooie glow... Maar niet voor wie een heel subtiele glans zoekt ;-)

   Verwijderen
 7. zien er mooi uit! maar ik ben voorlopig tevreden met mijn Nars albatros :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik snap het. Hoeveel highlighters kan je hebben, hè? :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig