29 november 2015

My BeautyLoves: november 2015


Gisteren haalde ik de kerststal uit - ik doe dus niet mee aan de regel dat je je kerstboom pas opzet na Sinterklaas. Al hoef ik die regel niet te volgen, want zoals gezegd: dit jaar geen boom, wel andere kerstversiering. En zo is het ineens (bijna) december, met een terugblik naar de beautyproducten van november - als er al iets over op de blog gestaan heeft, hangt er een linkje achter, zodat je kan doorklikken voor meer info en foto's.


MAC Prep + Primer powder
Givenchy Teint Couture Embellishing Concealer
Dior Fix It Concealer
Dior Crème de Rose
Bioderma Nodé P Anti-Dandruff Volumising Shampoo
Matrix Oil Wonders Blow Dry Oil
Matrix Turbo Dryer

Fijne zondag!
Share:

4 opmerkingen

 1. De Blow Dry Oil van Matrix vind ik echt heel goed. Mijn haar is er ook veel sneller droog mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was bij mij echt opvallend! Tof dat zoiets werkt, bespaart mij langer föhnwerk ;-)

   Verwijderen
 2. Ik merk toch geen problemen met het geluid hoor, mij stoort het niet :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig