25 november 2015

New in & first impressions

Neutrogena Dermatologics

New in & first impressions - ditmaal voor drie uiteenlopende producten die ik kort wil voorstellen én je krijgt er nog een dubbele portie store opening bij!

Mijn obsessie voor handcrème is inmiddels vast geen vreemde meer: mijn droge handen krijgen het in de winter extra te verduren, dus probeer ik overal een noodvoorraadje te voorzien. Ik kocht enkele jaren geleden al eens een tube van Neutrogena - denk: Londen, koud en regenachtig en bibi hier had geen handcrème bij. Ik sprong de eerste drogisterij op mijn shoppingroute binnen en stond voor het schap met de handcrèmes. Die van Neutrogena leek mij toen wel een veilige keuze: zeer compact - dus meer ruimte voor de rest van de shoppingbuit - en een straffe formule - want: als het goed genoeg is voor de pollekes van Noorse zeelui, is het ook goed genoeg voor die van mij.

Maar dit is dus Neutrogena Dermatologics: new & improved en de hele lijn werd in een nieuw jasje gestoken. Ook enkel te koop bij de apotheek, wat mij wel al deed vermoeden dat het een zeer degelijke handcrème zou zijn die goed zijn weg weet met winterse kwaaltjes. In de compacte Geconcentreerde Hydraterende Handcrème (50 ml voor € 7,95) zit een soort van dikke gel die over je handen glijdt en je lichtjes ziet transformeren tot een crème. Maar voor ik het door heb, is de formule volledig ingetrokken en zijn mijn droge handen omgetoverd in een en al zachtheid. Én ik vind de geur lekker, iets wat ik niet meteen had verwacht. De geconcentreerde formule houdt in dat je deze kleine tube zo'n 200 keer kan gebruiken voor hij leeg is, want meer dan de grootte van een erwt heb je eigenlijk niet nodig. So far, so (very) good!

Aveda Stress-Fix

Nog meer heerlijkheid met de Aveda Stress-Fix Soaking Salts met een stress-relieving aroma - van het aroma met Franse lavendel, lavandin en muskaatsalie is namelijk klinisch bewezen dat het gevoelens van stress verlicht. En dat kan ik goed geloven, want vanaf het moment dat ik aan deze soaking salts ruik, komt ik een soort van zen-staat terecht.

Net wat je nodig hebt als je even je lijf en geest wilt laten rusten, heerlijk! Twee lepels van deze badkristallen in je bad en je bent klaar om helemaal tot rust te komen. Idealiter sluit je je ogen en geef je je over aan een relaxerende ademhalingsoefening. Het is dan wel geen psychedelische bruisbal of bubble bar, als ontspannend bad kan het tellen - een half uurtje badderen met deze Stress-Fix Soaking Salts en ik ben klaar om mijn bed in te rollen.

Als je nog nooit een lipgloss van Bobbi Brown hebt gebruikt, zal je verrast zijn door de frisse pepermuntgeur die je lippen initieel dat beetje laat tintelen. Dat is alleszins het geval van bij deze Lip Gloss in Almost Nude - superdraagbaar! Het geeft een lichte, melkachtig nuderoze kleur aan de lippen, op de meest subtiele manier. De kleur is vrij transparant en blendt zich met je eigen lipkleur zodat je de perfecte zachte nudekleur krijgt. De lipgloss is niet erg plakkerig maar blijft wel goed zitten, het loopt in elk geval niet snel buiten de liplijn.

Bobbi Brown Antwerpen

Bobbi Brown Antwerpen

Vorige week sprong ik ook eindelijk binnen bij zowel Bobbi Brown als Aveda. Beide winkels liggen zij aan zij in de Antwerpse Huidevettersstraat en ik werd uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen. Bij Bobbi Brown kreeg ik een touch-up (en een perfect gezette winged liner!) met een aantal hele mooie producten - het paletje dat je ziet, is het Deluxe Eye & Cheek Palette uit de huidige kerstcollectie met een mooie selectie aan oogschaduw en twee blushes. En oh, dat boeket... prachtig! De kleurenselectie bij Bobbi Brown is meer dan geweldig: concealers, foundations en poeders in allerlei kleuren en tinten, van licht naar donker.

Aveda Antwerpen

Aveda Antwerpen

Aveda Antwerpen

Bij de buren van Aveda werd ik onderworpen aan een haar- en hoofdhuidtest. Zij hadden een heel klein en fijn toestelletje dat foto's nam van je haar en hoofdhuid en zo de staat bepaalde. Ik kwam er onder andere te weten dat mijn hoofdhuid licht droog is, wat te wijten is aan de clash van de koudere temperaturen en de verwarming. Mijn haar was - tot mijn verbazing - best in goede staat, dus werd ik geadviseerd om een kalmerende en hydraterende verzorging zoals de Shampure shampoo en conditioner te gebruiken of de Pure Abundance producten voor wat meer volume.

En zo wordt Antwerpen meer en meer een prachtig shoppingwalhalla :D See you next time, Bobbi & Aveda!
Share:

13 opmerkingen

 1. Leuk dat er nu ook een Bobbi Brown en Aveda winkel zijn daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een onwijs mooie winkels zeg! leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog meer zin om naar een Bobbi Brown winkel te trekken door je foto's :D echt mooi!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die handcreme van Neutrogena is so sooo very good :) al jaren mijn favoriete handcreme en hij is er ook in een parfumvrije versie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik denk dat ik in Londen de parfumvrije versie kocht. Vind het parfum van deze anders wel erg lekker, en niet te overweldigend, dus voor mij mag het wel zo.

   Verwijderen
 5. Van de Neutrogena handcrème ben ik ook heel tevreden. Hij is echt super voor droge winterhanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi op een van die foto's van bobbi brown werd ik onmiddellijk afgeleid door de bloemen. Wat een prachtig boeket is dat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai niet! Ik ben dol op bloemen en ik zag direct het mooie boeket, speciaal ook mee op foto gezet :-)

   Verwijderen
 7. Ah ik hou van de Bobbi Brown lipglosses! Helaas nog niet in de winkel geraakt. Die Aveda scrub klinkt ook super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig