16 november 2015

Nivea Onder de Douche

Nivea body milk onder de douche

Ik houd van gepamper - heck, ik run deze beautyblog, dus dan weet je het wel, haha. Maar ik ben ook best ongeduldig en soms is het ook mij allemaal te veel. Dan wil ik zo snel mogelijk uit die badkamer en in mijn kleren schieten, dus dan telt elke minuut. Ik gebruik al enige tijd body lotions voor onder de douche, ik heb er enkele heerlijke van Lush, maar de meest betaalbare vind je volgens mij bij Nivea!

Ze heten simpelweg Body Milk Onder de Douche en zitten in strakke, handige flacons die je ondersteboven kan zetten en waar je de body milk hygiënisch uit kan knijpen. 

Zo'n body milks zijn de gemakkelijkste manier om je lijf te hydrateren: insmeren onder douche, even laten inwerken als je wilt, afspoelen, afdrogen en klaar! Misschien wel een kleine waarschuwing: ik merk dat het met dergelijke body lotions telkens erg glad wordt in de douche - dus opletten dat je niet uitglijdt! En uiteraard is het geen douchegel, dus je moet nog steeds twee producten gebruiken. Hoe het werkt: de oliën in de melk worden geactiveerd door het water, zorgen ervoor dat het vocht wordt ingesloten in de huid en herstellen en voeden zo de lipidenlaag. Ik heb nadien nog nooit het gevoel gehad dat mijn huid níet goed gevoed was, dus voor mij werken ze meer dan prima.

Nivea heeft een ruim assortiment - zes in totaal - die allemaal erg betaalbaar zijn. Links zie je een donkerblauwe flacon, de Verzorgende Body Milk Onder de Douche: dit was de allereerste versie met verzorgende melk. Nadien werd de selectie uitgebreid met een Zijdezachte Body Milk Onder de Douche (speciaal voor de droge huid, verrijkt met karitéboter), Honey Body Milk Onder de Douche (voor de droge huid, met een zoet honingparfum), Verstevigende Q10 Body Lotion Onder de Douche (specifiek gericht op het verstevigen en meer elastisch maken van de huid), Hydraterende Body Lotion Onder de Douche (voor de normale huid, met zeemineralen) en de Cacao Body Milk Onder de Douche (voor de extra droge huid, fluweelzacht en met cacaoboter). 

Ze werken allemaal even prettig, maar als ik moet kiezen, ga ik voor de geursensatie van de Honey Body Milk en de Cacao Body Milk. Héérlijk!

Nivea Body Milk Onder de Douche - 250 ml voor € 4,69
Nivea Q10 Body Lotion Onder de Douche - 250 ml voor € 6,29
Share:

10 opmerkingen

 1. Fijn dat ze nu zoveel keuze hebben! Ik ben altijd huiverig met dit soort producten dat ze mijn douche zo glibberig zullen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, glibberig wordt het wel, maar nooit dramatisch :-) Ik ben er mij van bewust dus nog nooit gevallen of zo en daarna spoel ik gewoon een keertje extra en is de douche proper.

   Verwijderen
 2. Ik gebruik deze ook regelmatig, het is inderdaad een fijn product. Mijn huid voelt altijd superzacht aan nadien, zonder het kleverige gevoel te hebben van sommige body lotions. En dat voor een fijne prijs :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allemaal echt superfijn hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai, niet! Ik was wel héél erg blij om die met honing te zien, haha.

   Verwijderen
 4. Ik vind ze allemaal super fijn, alleen vind ik de verpakkingen niet zo zuinig in gebruik want niet al het product kan je eruit knijpen wat ik dan wel jammer vind :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik knip heel vaak tubes scrub en body lotion open om het laatste restje eruit te halen :-)

   Verwijderen
 5. Fijn dat je van dit goede merk een review hebt geschreven.
  Ik ga nu na dit art. gelezen te hebben ook een zo een product kopen.
  In de herfst en winter is mijn droge huid dorstig dus moet het goed gehydrateerd worden.....

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig