15 november 2015

How to: opsteekkapsel met haarband


Ik durf het bijna geen how to te noemen, want dit kapsel is echt poepsimpel. Maar het staat wel erg mooi en ik kreeg van verschillende vrienden en collega's de vraag hoe ik dit voor elkaar kreeg. Tijd voor een video!Wat heb je nodig: een borstel en puntkam, een haarband, enkele schuifspeldjes en wat haarlak. Je kan het wat messy maken, zoals ik dat doe, of je kan eerder elegant en netjes werken, zonder je haar te touperen. You do you!


Fijne zondag! Hopelijk eentje met wat liefde, verdraagzaamheid en geluk, want dat kan de hele wereld wel gebruiken...
Share:

8 opmerkingen

 1. Dit doe ik ook super vaak en is inderdaad heel makkelijk. Ik noem het zo'n soort Greek Goddess look (past ook perfect bij jou ;-) ). Ik heb nu onlangs bij de kapper een haarband gekocht van GreatLenghts. Was niet goedkoop, maar wel heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ;-) Die Great Lengths haarbanden zijn inderdaad supermooi!

   Verwijderen
 2. Daar had ik dus zelf nog nooit aan gedacht om m'n haarband zo te gebruiken! Ga ik zeker eens proberen.
  Is een zeer draagbare look!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig