22 november 2015

Orly Color Amp'd

Orly Color Amp'd

Het idee van de nieuwe Orly Color Amp'd is simpel: een easy tweestappenmanicure die snel droogt, tegen stootjes kan, een gel-like effect nastreeft en een week houdt.

Orly Color Amp'd The Boulevard

Vooreerst: twee producten, da's alles wat je nodig hebt, met name een kleur - Flexible Color -  en een top coat - Flexible Sealcoat. Géén base coat dus, wat mijn luie kant erg kan appreciëren. Je moet er enkel voor zorgen dat je nagel proper en vetvrij is en dan kan je direct met de kleur aan de slag. Met 'normale' nagellak gebruik ik steeds een base coat om mijn nagel te beschermen tegen verkleuringen en om de nagellak beter te laten hechten. Met Color Amp'd is dat niet nodig omdat het net de bedoeling is om de kleur rechtstreeks aan te brengen en mijn nagels worden er niet geel van.

Twee flesjes dus, die gesealed zijn (er ligt een laagje op het flesje dat het product beschermt tegen het licht - je ziet de kleur dus niet rechtstreeks in het flesje zitten) en een gripper cap hebben, een rubberen dop die het eenvoudiger maakt de flesjes te openen en ermee te werken. Color Amp'd is er in 36 kleuren met verschillende finishes, plus de transparante top coat.

Orly Color Amp'd The Boulevard

Orly Color Amp'd The Boulevard

In principe ben je met twee kleurlaagjes gesteld, maar met de lichtere kleuren zoals deze The Boulevard, vind ik drie laagjes toch wel een must. Wel helemaal mijn ding, zeker als je weet dat ik dol ben op zoiets als Essie Fiji. Orly's The Boulevard is ook zo'n superlichte pastel, bijna wit maar toch met een heel klein beetje roze en dat staat gewoon heel erg mooi en verzorgd. Hij heeft een transparant kantje dus dekt niet helemaal en er zit een hele fijne goudkleurige shimmer in, pretty!

Als afsluiter leg je er een laagje van de Flexible Sealcoat op: sneldrogend (binnen 8 minuten - en dat is niet overdreven, deze nagellak droogt snel!) en met een smudge fixing technology en bounce back formule (dus zolang je nagellak niet droog is, corrigeert de top coat kleine ongelukjes).

Het resultaat is een mooie, gladde manicure, inderdaad een beetje dat gel-like effect, maar dan zonder lampen. Je kan deze nagellak bovendien met gewone remover verwijderen, simpel en snel - en da's nodig, want ik wissel al eens graag van kleur en lak mijn nagels minstens een keer per week. Orly belooft met Color Amp'd een superlange houdbaarheid, een week lang en zelf langer als je na drie dagen de top coat opnieuw aanbrengt. Zover zou ik niet durven gaan - ik heb in totaal drie van de Color Amp'd kleuren geprobeerd en op mijn nagels houden ze het met een laagje top coat 'slechts' een vier à vijf dagen uit. Side-note: mijn nagels zijn niet in de beste conditie, ik heb wat last van schilferende nagels en dat heeft er ongetwijfeld mee te maken. Bovendien ben ik niet bijzonder lief voor mijn nagels: ik sla de hele dag met mijn nagels op een klavier en neem geen speciale voorzorgen als ik werk met water of karton, dus al bij al is een houdbaarheid van vier à vijf dagen nog lang niet slecht!

Di Color Amp'd in 36 kleuren + de Flexible Sealcoat - 11 ml voor € 13,49 per flesje bij Di of op de Orly webshop
Share:

14 opmerkingen

 1. Orly is een nagellakmerk waar ik erg tevreden over ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ook wel! Ook van de gewone nagellak, werd aangetrokken door hun neon kleurtjes :-)

   Verwijderen
 2. Ziet er heel erg mooi uit! Moet precies eens naar DI gaan :D

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De moeite! Ze hebben er ook hun gewone nagellak en verzorgingsproducten.

   Verwijderen
 3. Dat ziet er zo goed uit.
  Weet van diverse bloggers dat dit een goed en fijn merk nagellak is.
  Ik ken het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie Orly ook regelmatig voorbijkomen, inderdaad best goed!

   Verwijderen
 4. Ziet er erg mooi uit! Kende het merk helemaal nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt wel goed. Zelf heb ik dit merk nog niet getest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker eens doen, ook van hun gewone nagellak ben ik tevreden.

   Verwijderen
 6. Same hier, ik moet van zulke beloften ook altijd een paar dagen aftrekken met mijn nagels...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas, niet gezegd met nagels die van nature heel sterk zijn! :(

   Verwijderen
 7. Ik ben ook helemaal fan van dit merk! De lakjes geven ook zo'n ongelofelijk mooie glans vind ik.
  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de glans mag er zijn, zeker met de top coat erover. Ik kocht een tijd geleden een aantal van hun neonkleuren, ook al zo mooi.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig