5 november 2015

Pastel love: 2B

2B Cosmetics

Pastel in de herfst, wat een welkome afwisseling! Ik werd helemaal happy van deze fijne make-upjes van 2B, want pastel kan gewoon altijd, toch?

2B Cosmetics

En al helemaal pastellige nudes, zoals deze drie lakjes. Ik vind dat altijd erg verzorgd staan, ook (of eerder: vooral) met mijn kortere nagels. De miniflesjes zijn superschattig, toch zit er 6 ml in en de brede kwastjes werken eigenlijk erg prettig en precies. Met lichte pastelnagellak heb ik meestal wel een extra laagje nodig voor een volledige dekking, zo ook met deze nagellak van 2B. Dit effect vereist drie laagjes, maar ik ben dol op alle drie de kleuren én ze drogen ongelooflijk snel, ook zonder sneldrogende top coat. Érg onder de indruk!

2B Pastel Eye Shadow Pencils

2B Pastel Eye Shadow Pencils

De pasteltrend zet zich verder op de oogleden met deze vier Pastel Eye Shadow Pencils - opvallende pastels, overduidelijk! Het pigment is zeker aanwezig en de potloodjes voelen erg zacht en creamy aan, ondanks de matte finish. Ik zou ze niet zo snel op zichzelf dragen, maar eerder als een oogschaduwbasis en er dan nog een neutrale oogschaduw over leggen of blenden.

2B Matt Lips

2B Matt Lips

2B Matt Lips

Het grote voordeel van matte lipstick: de houdbaarheid! Combineer dat met een handig potloodje, en je hebt 2B Matt Lips. Niet hélemaal mat, als in: geen superdroge lippen, maar wel een hele mooie satijnmatte finish die goed op de lippen ligt en comfortabel aanvoelt. De lichtste kleur, 01 Soft Pink, vind ik persoonlijk moeilijk te dragen. Het is niet dat het kwalitatief moet onderdoen voor de twee andere kleuren, maar ik kan dat tint roze gewoon niet hebben en het ziet er snel heel verkeerd uit. Misschien kan je de kleur nog rechttrekken door er een gloss over te doen, maar dat vind ik dan weer zonde van de matte lipstick. De twee andere kleuren, 02 Soft Raspberry en 03 Deep Red, zijn echte herfstkleuren die perfect passen in de huidige trend en mijn huidtint beter flatteren. Zeker van Soft Raspberry was ik onder de indruk, want dit is een kleur die ik zelf niet snel zou durven kopen, maar het zachte prijskaartje van 2B lost dat dilemma zo voor je op.

2B 056 Creamy Nude / 058 So Nude! / 060 Love Taupe - € 2,99
2B Pastel Eye Shadow Pencils in 01 Pink / 02 Lilac / 03 Turquoise / 04 Mint - € 3,95
2B Matt Lips in 01 Soft Pink / 02 Soft Raspberry / 03 Deep Red - € 3,95
Share:

8 opmerkingen

 1. Wauw ziet er heel erg tof uit, mooie kleuren ik hou hier wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie nagellakkleurtjes! En de lipkleuren vind ik ook mooi, behalve die eerste dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die donkerste lipkleur vind ik wel mooi. Dat zou ik zelf ook dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, leuke kleurtjes, helemaal leuk ook voor de herfst en winter, de nagellakjes zijn tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh...leuke kleurtjes allemaal, ik vind vooral de lipkleuren erg mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lichtste lipkleur zou ik moeilijk te dragen vinden denk ik

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig