6 november 2015

What's in my trash: oktober 2015


Hier ben ik weer met een opgemaakt-post! Het is er een tijdje tussenuit gevallen doordat mijn badkamerkast plaats maakte voor een bad. Daardoor liggen die spullen verspreid in mijn bureau en ge√Įmproviseerde dressing en wist ik even geen weg met opgemaakte producten. Intussen vond ik in afwachting van de afgewerkte dressing echter orde tussen de chaos. Let's go!

MAC Fix+ mini
Redken Diamond Oil shampoo
Jean Paul Gaultier Le Classique douchegel en body lotion mini
Sensodyne tandpasta mini
Oral-B White Brilliance tandpasta
Soap & Glory Pulp Friction body scrub
Barbara Hofmann kwastenreiniger
Bourjois nagellakremover mini
Chanel Le Volume mascara
Burberry Fresh Glow Compact Luminous foundation in Light Honey

Share:

11 opmerkingen

 1. Wat raar van die Tarte blush! Ik heb nog een oude MAC X Hello Kitty blush (dus ook al ik weet niet hoe oud) en die is nog steeds goed. Hmmm, moet ik dus ook met mijn Tarte blushes opletten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook blushes die veel ouder zijn en die ook nog in perfecte staat zijn! Vandaar dat ik het zo vreemd vond, want in principe houdt poeder best goed en het is nu niet dat ik daar elke week met vieze vingers in zit te dabben of zo. Ik hoop dat die van jou het beter uithouden!

   Verwijderen
 2. Waarom film je steeds in de badkamer? Het geluid is ZO slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat het de plek is waar mijn beautyspullen liggen en omdat ik gebruik maak van het natuurlijke daglicht. Ik heb tot nu toe nooit de opmerking gehad dat het geluid slecht is en ik heb er eerlijk gezegd zelf ook nooit een probleem in gezien. Kan je misschien iets specifieker zijn? Is het niet duidelijk hoorbaar, kraakt het, waar stoor je je precies aan? Dan kan ik er iets mee doen, want nu heb ik aan zo'n opmerking weinig.

   Verwijderen
 3. Volgens mij is het geen geheim dat het geluid in een badkamer anders is dan in een andere ruimte. Het 'galmt' veel meer, net als je dat hebt als je in een lege ruimte staat wordt ook hier het geluid meer weerkaatst. Ik kijk heel graag naar je filmpjes maar denk steeds: jammer van het geluid. Ik volg al een tiental jaar verschillende blogs en het is aangenamer als het geluid wat meer gedempt is. Ik hoop dat je hier iets mee bent. Je doet uiteraard wat je zelf het beste lijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Nicki, bedankt voor je feedback, fijn dat je het zo benoemt, hier ben ik tenminste wat mee.
   Ik weet niet of ik dat er helemaal uit krijg, we hebben nu eenmaal een vrij open en strak huis, zonder erg veel aankleding en ik vrees dat het in de andere ruimtes hetzelfde zal zijn. Ik kan het uiteraard altijd proberen :-)

   Verwijderen
  2. Ja sorry dat de eerste reactie wat kort door de bocht was ik dacht gwn: why?! :) maar natuurlijk begrijp ik het ook wel. Enfin in the meanwhile, kan ik je nieuwe artikel lezen ;) yes!

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Vond ik ook :-) Nu ja, het is nu zo, daar kan ik toch niets aan veranderen. Maar ik rook het direct toen ik de blush open deed.

   Verwijderen
 5. Mooie producten opgebruikt, wel heel jammer van de blush. Zonde om de blush zo snel te moeten weggooien :-(.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, erg zonde. Ik zal het als een les zien en de overige blushes snel veel liefde geven :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig