20 december 2015

Scent of Liu Jo eau de toilette

Scent of Liu Jo eau de toilette

Het Italiaanse modemerk Liu Jo staat in mijn ogen voor jonge mode, een beetje classy geïnspireerd maar toch altijd met de nodige portie bling. Ik loop graag binnen in hun winkels en vind vooral hun accessoires een streling voor het oog. Maar dat kan ook aan mijn handtassen- en schoenenverslaving liggen, haha.

Vorig jaar werd de eerste geur - een eau de parfum - op ons los gelaten, dit jaar is er met Scent of Liu Jo een lichtere versie en dus een eau de toilette.

Scent of Liu Jo eau de toilette

De verpakking is identiek aan de eau de parfum en doet mij denken aan hun handtassen: de embossing op het karton heeft wat weg van het leer dat zij vaak gebruiken, op de dop zijn er schakels verwerkt en er hangt ook een klein juweeltje aan - een flacon met de nodige Italiaanse flair, si!

De geur is lekker: een frisse opener die vrij snel plaats maakt voor het bloemig en ietwat zoeter hart, met daaronder een iets warmere basis. De houdbaarheid is prima voor een eau de toilette, de geur blijft aanwezig op de huid, maar wel wat delicater en meer op de achtergrond. Persoonlijk neig ik eerder naar het Liu Jo eau de parfum, omdat daar het frisse minder aanwezig is en voorrang wordt gegeven aan de zoete en zware kant - iets meer in your face dan de eau de toilette. Over smaken en geuren kleuren valt niet te twisten, zeggen ze dan :-)

limoen x kardemom x vioolblaadjes
jasmijn x lelietjes-van-dalen x vijg
muskus x vanille x sandelhout

Scent of Liu Jo eau de toilette - 50 ml voor € 59,00 bij ICI Paris XL
Share:

14 opmerkingen

 1. Dat is echt zo'n zalige geur! Vind deze beter dan de vorige die liu Jo uitbracht (het paarse doosje)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, ik vond de eerst geur anders net wat lekkerder, zwaarder (maar daar houd ik gewoon van). Maar ze hebben dat goed gedaan!

   Verwijderen
 2. Mooie flacon en ik zal eens langs de parfumerie shop gaan om hieraan te snuffelen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond die geur echt lekker :D Eentje voor op de wishlist ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het eau de parfum al heel geslaagd dus ik ben best wel benieuwd naar deze versie !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet helemaal anders, maar wat lichter, denk ik. Ik vind de eau de parfum ook wel superlekker.

   Verwijderen
 5. Heerlijke geur! Ik ben wel fan van die frissere citrustoets.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm, klinkt lekker hoe je dat beschrijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze geur zou ik met plezier in mijn stash toevoegen, lekker cosy naast de edp

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig