22 december 2015

Nuxe Christmas Box (& win!)

Nuxe Christmas Box

De schattige cadeausetjes zijn nog niet uitgeput - meet de Nuxe Christmas Box! Hier zit alles in wat je nodig hebt voor het perfecte Prodigieux Ritual, volledig in het teken van de welgekende en befaamde Prodigieux-lijn.

Veel voorstelling behoeft de Huile Prodigieuse eigenlijk niet - dit is dé nummer 1 multifunctionele olie die al meer dan 20 miljoen keer werd verkocht sinds het product 24 jaar geleden op de markt kwam. Deze bestseller pakt iedereen in met zijn hypnotiserende geur, die ik met eender welke beschrijving niet genoeg eer kan aandoen. Topnoten zijn oranjebloesem en mirabel, in het bloemige hart vind je rozen, geranium en magnolia en de basis gaat dan de sensuele toer op met kokos en vanille - als je dénkt dat dit lekker klinkt, weet ik zeker dat je ervoor valt eens je de Huile Prodigieuse geroken hebt.

Voordeel van deze Huile Prodigieuse is dat het een zogenaamde droge olie is, die goed werkbaar is. De formule is voor 96% natuurlijk, verrijkt met vitamine E, vrij van siliconen en minerale olie en bestaande uit onder meer een blend van macadamia-, hazelnoot-, bernagie-, zoete amandel-, sint-janskruid en camelia-olie. Zonder twijfel zeer multifunctioneel, want te gebruiken op je gezicht (een druppeltje mengen met je dagcrème om je huid extra te voeden of met je foundation voor een glowy look), je lijf (simpelweg als hydraterende verzorging, meer intensief tijdens een massage of enkele druppels in je bad) en je haar (als masker vóór de shampoo of enkele druppeltjes als finishing product op je droge punten). Huile Prodigieuse wordt verkocht in twee verschillende formaten, maar deze van 100 ml is het handigste omdat hij een spraykop heeft.

Sinds vorig jaar werd het hele lichaamsritueel nog wat uitgebreid met een Prodigieux Huile de Douche - een heuse douche-olie met goudkleurige, minerale parelmoerdeeltjes die de heerlijke Prodigieux-ervaring mee de douche in trekt. De goudkleurige douche-olie schittert als geen ander, maar laat gelukkig geen vervelende glitters achter op je huid. Enkel een heerlijke geur...

Over de Bougie Prodigieuse heb ik hier al eens een hele lofzang afgestoken. Ik kan mijn woorden alleen maar bevestigen: dit is een zalige kaars met een bedwelmend lekker geur die ik al ruik zonder dat hij brandt. Deze Bougie Prodigieuse leent zich in elk geval tot het ultieme relaxritueel: kaarsje aan, muziekje aan en even volledig tot rust komen - gedachten op nul en je enkel en alleen concentreren op je ademhaling. Hij brandt zeer gelijkmatig en netjes op, wat voor mij een teken is van hoogwaardige kwaliteit. Ik weet nu al dat ik hem ga missen als hij binnenkort op is!

Nuxe Christmas Box

En als je dit setje meer dan zalig lijkt... heb ik goed nieuws! Ik mag van Nuxe een exemplaar van deze Christmas Box wegschenken aan een van mijn lezers, hoera! Het Prodigieux Ritual bevat een Huile Prodigieuse in limited edition verpakking (100 ml), een Prodigieux Huile de Douche (100 ml) en een Bougie Prodigieuse (70 g).

Meedoen om dit trio te winnen? Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen en geef daarbij antwoord op de volgende vraag: waaruit bestaat de geur van de nieuwe Prodigieux Huile de Douche? Tip: het antwoord vind je hier ergens :-)

Ditmaal is deelname voorbehouden voor personen met een adres in België. Deelnemen kan tot en met 29 december, de winnaar ontvangt op 30 december 2015 bericht en krijgt een superfijn eindejaarscadeautje in de bus. Succes!
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat een leuk setje! Ik ben best benieuwd naar die douchecrème, die zet ik op de wishlist! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er zo mooie uit!
  Ben dan ook zeer benieuwd naar de douchecréme.

  Fijne feestdagen Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou zo fantastisch zijn om dit te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai, da's de moeite zeg! Succes aan iedereen die meedoet.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig