13 januari 2016

Dior Diorskin Forever foundation

Diorskin Forever foundation

Het is weer januari en de nieuwe foundations vliegen ons om de oren! Als Dior Diorskin Forever echter een belletje doet rinkelen, dan zou dat wel eens goed kunnen kloppen. De Diorskin Forever foundation bestond namelijk al, maar is nu terug in een vernieuwde formule en vernieuwd gamma met een zo goed als zelfde naam. Meet Dior Diorskin Forever Perfect Makeup Everlasting Wear Pore Refining Effect - kortweg Dior Forever Fluid Foundation.

Diorskin Forever wordt zoals vermeld een volledig gamma waarbij je de drie producten kan combineren: eerst werkt de Diorskin Forever & Ever Wear als egaliserende, langhoudende en verzorgende primer, gevolgd door de Diorskin Forever Fluid fundation in jouw kleur. Dior voorziet ook een Backstage Blender, een sponsje dat heel erg lijkt op de welbekende Beautyblender. De Dior Backstage Blender heeft een vlakke kant waarmee je de foundation aanbrengt en een bolle kant om te spelen met dekking of op bepaalde plekjes wat meer te corrigeren. Het puntje is dan geschikt om de hoekjes en kantjes, zoals neusvleugels, mee af te werken. Om af te poederen is er het Diorskin Forever & Ever Control los poeder, matterend en transparant. Het poeder zit in een doosje met een elastisch raster (zoiets als deze Tarte foundation!) en uit ervaring weet ik dat dit het doseren vergemakkelijkt.

Ik laat vandaag Diorskin Forever Fluid Foundation zien. Nog steeds in een matte, glazen flacon mét pomp - zalig, want dit maakt het aanbrengen hygiënisch en gemakkelijk. Ik vind de flacon best mooi, chique en solide, al is het misschien niet de meest aangewezen verpakking om mee te reizen. Niet dat ik dát zo vaak doe... De SPF werd verhoogd van 25 naar 35 en de formule is vloeibaar en soepel in te werken. Ik heb zelf de oude Forever nooit gebruikt, maar bij deze Engelstalige blogger vind je wel een hele goede vergelijking tussen de oude en nieuwe formule. Afhankelijk van je eigen wensen kan je hier met laagjes werken en de dekking opbouwen. Ik ga wel graag voor een goede medium dekking, het bespaart mij verder concealer (uitgezonderd onder mijn ogen).

Diorskin Forever foundation

Diorskin Forever Fluid is zeker een fijne foundation voor een gemengde of vettere huid. Het verenigt een corrigerende en matterende finish met een comfortabele en soepele formule. De finish is fluweelmat, maar zonder doods plamuureffect en de houdbaarheid is zeer netjes. In vergelijking met mijn Estée Lauder Double Wear is de formule van Diorskin Forever Fluid ietsje lichter en vloeibaarder.

Geen fullface foto's ditmaal - aan de swatch op mijn arm te zien, snap je hopelijk wel waarom. Ik zou mezelf dan waarschijnlijk binnen de kortste keren terugvinden in een oompa loompa make-up meme verspreid op het wereldwijde web - en dat wil ik liever vermijden. Ik kreeg de Diorskin Forever Fluid toegestuurd in de kleur 030 en hoewel ik mijn lijf en leden graag onderwerp aan proefondervindelijke testen, wilde ik mezelf zo niet op foto zetten. Er zijn in totaal 12 tinten te koop, van licht naar donker, en ik zal mij in de lichtere kleuren moeten smijten, want 030 kan ik zelfs niet aan als ik op mijn bruinst ben. Over exact een week ligt het Diorskin Forever gamma in de parfumerie!

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation in kleur 010 / 012 / 013 / 020 / 021 / 022 / 023 / 030 / 031 / 032 / 033 / 040 - 30 ml voor € 52,00
Dior Diorskin Forever Fluid Backstage Blender - € 21,00
Dior Diorskin Forever & Ever Wear Base Primer - € 45,00
Dior Diorskin Forever @ Ever Control Loose Powder - € 51,00
Verkrijgbaar vanaf 20 januari 2016
Share:

16 opmerkingen

 1. Klinkt als een fijne foundation, wat jammer dat de foundation te donker is :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend dat ze zo'n donkere kleur stuurden, want nu is het zo moeilijk te testen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer van de kleur maar op zich lijkt het me wel een fijne foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze hadde toch beter kunnen colorswatchen denk ik dan!
  Maar wat ben ik blij dat hij er eindelijk is! Mijn kleur was al zo lang niet meer verkrijgbaar door deze wissel :0
  Een aanrader is ook de nieuwe foundation les beiges van Chanel!
  Zal je denk ik ook fijn vinden :)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, jij hebt dan goed zicht op de oude versus de nieuwe formule :-) Les Beiges heb ik online al zien passeren, daar wil ik wel eens een staaltje van om te zien of het wat voor mij is.

   Verwijderen
 5. hmmm...interesting. I think this is something worth checking out. Love the packaging for its less messy and love that its a little liquid so its wearable.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei nee, haha, da's inderdaad niet je kleur, jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad niet het juiste kleurtje, maar lijkt me voor de rest wel een fijne foundation.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wel! Ik heb hem (in huis) getest en dat viel heel goed mee.

   Verwijderen
 8. Ah, jammer dat je 030 kreeg! Die zou ook véél te donker zijn voor mij. Maar verder klinkt hij wel enorm goed.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig