4 februari 2016

Kneipp Amandelbloesem

Kneipp Amandelbloesem

Lief zijn voor jezelf, het is zo belangrijk en het kan soms met kleine dingen. Easy peasy met zachte, weldadige verzorgingen - een van de gemakkelijkste manieren om voor mezelf te zorgen. De bestsellers Kneipp Amandelbloesem zagen de familie uitbreiden met twee producten: een hele zachte doucheschuim en een instant absorberende body lotion.

Amandelolie zit tjokvol onverzadigde vetzuren, vitaminen, mineralen en proteïnen. De geur en werking zijn erg mild en kalmerend en de olie wordt ook goed opgenomen door de (gevoelige) huid. Dit is de basis van de Kneipp Amandelbloesem producten, die zoals steeds gemaakt worden met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, zonder bewaarmiddelen, paraffine, siliconen of minerale oliën.

Voor onder de douche is er een heerlijke douche foam - even drukken op de knop en de dikke gel binnenin wordt in contact met het water een weelderig, romig schuim vol verzorgende amandelolie, jojobaolie en karitéboter. Achteraf smeer je met de seconde body lotion - ken je deze seconde handcrème nog? Dit is dezelfde techniek, waarbij de body lotion in normale toestand uit de tube komt, maar eens je begint te smeren transformeert tot een ultralichte textuur, bijna als water en op luttele seconden is ingetrokken. Mijn huid voelt lekker aan, maar zonder plakkerig gevoel of laagje dat blijft liggen. Ideaal als dagelijkse verzorging die dan nog eens heerlijk naar amandelbloesem ruikt.

Kneipp Amandelbloesem douche foam - 200 ml voor € 6,99
Kneipp Amandelbloesem seconde body lotion - 200 ml voor € 8,99
Share:

8 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig