5 februari 2016

Garancia Source Micellaire Enchantée & Immortal Express Shot EGF

Garancia skincare

Garancia skincare - het merk waar wetenschap en magie hand in hand gaan. Het is al even geleden dat ik kennis maakte met dit merk en intussen testte ik nog eens twee van hun nieuwigheden. 

Ik was al bekend met de Immortal Epress Shot MG6P, een boosterserum dat gericht is op celenergie. Het nieuwe Immortal Express Shot EGF daarentegen is eerder gericht op celvernieuwing. Je kan ze perfect samen gebruiken, dan wordt alles net zo efficiënt. Die EGF staat voor epidermale groeifactoren, proteïnen die van nature al in de huid zitten en die zorgen voor celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine. In dit Garancia Immortal Express Shot zit een human-like maar plantaardig EGF met een hoge zuiveringsgraad, zodat het zich net gedraagt als je eigen EGF. Het toegevoegde drakenbloedextract (een soort van hars met een imposante naam) versterkt die werking.

De beide Immortal Express Shot producten zijn perfect als 15-dagenkuur te gebruiken, op momenten dat je huid even vermoeid is door weers- of werkomstandigheden. Ik merk dat ik, net als bij het eerste Immortal Express Shot, eerder gebaat ben bij een sporadisch gebruik, eerder dan een dagelijks gebruik. Mijn huid gaat anders in overdrive en voor mij is dat een teken dat mijn huid over nog net wat te veel eigen reserves beschikt, die ik eerst hun werk moet laten doen. 

Het nieuwe Source Micellaire Enchantée is een wat gemakkelijker product. Garancia springt hiermee op de kar van de micellaire reinigers, die de laatste paar jaar enorm aan populariteit hebben gewonnen. Het is ook gewoon zo'n veelzijdig product en er zijn veel liefhebbers. Maar Garancia voegt ook hier haar eigen touche magique aan toe: deze pompflesjes zijn hervulbaar! De flacon bevat 100 ml (de ideale reisgenoot en vliegtuigproof), de ecologische navulverpakking bevat 400 ml en is nagenoeg even duur als de originele flacon. Daarnaast heb je de keuze uit drie verschillende geuren: rozen, oranjebloesem of zoete amandel. De werking onderling is dezelfde, je kiest gewoon de geur die jij het lekkerst vindt. Mijn make-up haalt 'ie er gemakkelijk af, de laatste restjes oogmake-up moet ik wel verwijderen met een grondige oogmake-upremover - ik draag dan ook primer, oogschaduw, eyeliner én mascara, da's niet niets. Kennen jullie Garancia al?

Garancia Immortal Express Shot EGF - 15 ml voor € 59,10
Garancia Source Micellaire Enchantée - 100 / 400 ml voor € 13,79 / 16,40
Verkrijgbaar bij de (para)farmacie
Share:

3 opmerkingen

 1. Ik kende het merk nog niet maar klinkt goed liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Best een fijn merk, en ook betaalbaar, zeker dat micellair water!

   Verwijderen
 2. Ik heb het micellair water ook uitgetest, in amandelgeur. Heerlijk product vind ik het. Ook handig dat je het product gewoon naar boven 'pompt' op je wattenschijfje. Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig