3 februari 2016

MAC Viva Glam Ariana Grande

MAC Ariana Grande Deep Dark Plum

Je hebt ze vast wel al zien staan bij MAC: de Viva Glam lipsticks met de rode band, regelmatig getekend door een celebrity die dat jaar de Viva Glam spokesperson is. Deze make-up shop je voor jezelf én voor een ander, want de volledige opbrengst van de Viva Glam lipsticks wordt gedoneerd aan HIV-onderzoek.

Achter de nieuwe Viva Glam Deep Dark Plum staat zangeres Ariana Grande. Je weet wel, het lieflijk ogende dametje met een dijk van een stem. En misschien is dat net het contrast dat ze met haar Viva Glam lipstick en gloss wil tonen?
Good girl? Bad girl? Glam girl?
Want de lipstick, die is donker en mat, maar de lipglass is dan weer licht, schattig en glanzend. Eerlijk, toen ik Deep Dark Plum een tijdje geleden in preview zag, werd ik een beetje bang. De lipstick neigt zo op het eerste zicht naar zwart, in tweede orde zag ik de donkerpaarse toets.

MAC Viva Glam Ariana Grande Deep Dark Plum

Hij swatcht echter wat minder dramatisch dat je zou denken. Uiteraard is dit nog steeds een best donkere en diepe kleur, helemaal in lijn met de laatste lipsticktrends. Ik denk dus wel dat er best wat liefhebbers zullen zijn.

Een matte lipstick komt wel met een handleiding. Let zeker op met droge lippen - Deep Dark Plum 'sleept' een beetje over de lippen dus is een goede onderlaag een must. Scrub je lippen en voorzie ze van een goede laag lipbalsem, want voor droge plekjes is deze Viva Glam onverbiddelijk. Op droge lippen accentueert Deep Dark Plum elk plekje en velletje en je krijgt daardoor geen homogeen resultaat - het oogde bij mij een beetje patchy. Wat hebben we dus geleerd? Goed scrubben, een onderlaagje leggen om je lippen vooraf zacht te maken en als je de perfecte mond wilt, is een lipkwastje geen overbodige luxe want daarmee kan je de rand van je lippen mooi uitlijnen.

Viva Glam Deep Dark Plum voelt op zich nog best comfortabel op de lippen en het leuke is dat je de kleur wat kan opbouwen en dieper maken door een tweede laag aan te brengen. Het kan ook wat luchtiger, door de lipstick te deppen, lichtjes met je vingers in te kloppen of er een lichte gloss overheen te doen. Als je hem combineert met Viva Glam Ariana Grande Light Shimmer Pink, wordt 'ie al wat zachter en komen de bessenroze tonen meer naar boven. Deep Dark Plum is er eentje voor de glam girl with an attitude - al denk ik dat ik eerder de lieve tegenpool ben. Wat vinden jullie van MAC Viva Glam x Ariana Grande?

MAC Viva Glam Ariana Grande in Deep Dark Plum - € 19,50
MAC Viva Glam Ariana Grande Light Shimmer Pink - € 18,50
Verkrijgbaar vanaf 5 februari 2016 in MAC stores en online op maccosmetics.be
Share:

15 opmerkingen

 1. Ik hou wel van een donkere lip. Onder het motto 'het is voor het goede doel' heb ik deze dus ook gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het een mooi kleurtje. Ik draag wel vaker die kleur. Misschien dat ik deze mij nog ga aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm wel mooi, maar zie het niet voor mezelf (gothic much). En over die matte lipsticks van Mac, ik heb altijd vrij veel moeite met mijn Diva lipstick, dus een kwastje is idd handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een mooi kleurtje, maar niet voor mezelf :)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begrijp ik! Is niet voor iedereen een dagelijkse kleur, maar de gloss is ook mooi en wat zachter.

   Verwijderen
 5. De kleur is gaaf, weet alleen niet of ik het zelf zou dragen! Ben wel dol op de matte finish.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb het laatste jaar ook de matte(re) lipsticks ontdekt. Ze houden zo goed!

   Verwijderen
 6. <ik ben wel blij dat hij op de lippen toch net dat iestje minder dramatisch is

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Praaaachtig, ben heel benieuwd hoe 'ie jou staat!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig